Kommande

Kåvi 410

Kåvi, Örebro kommun Se på karta

4 500 000 kr

Bostadstyp
Gård/skog
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
160 m²
Tomtarea
2,8 ha
Byggår
1909
Driftkostnad
29 791 kr/år
Kommande

Varmt välkommen till Kåvi och till denna mysiga hästgård med Lillån-bäcken rinnandes alldeles utanför husknuten. Här finns ett fint boningshus om 160 kvadratmeter och 2,8 hektar mark. På gården finns ett stall med godkänd takhöjd och innefattar idag två boxar med möjlighet att uppföra flera. Bra ridvägar runt fastigheten samt ca 5 minuters skrittväg till ridhus.

Här finner du ett charmigt och rymligt hus om hela 160 kvm fördelat på 4 rok varav 2 sovrum. Huset är renoverat och tillbyggt i smakfulla detaljer från 2018 fram till idag, en blandning av det äldre med det lite mer moderna i form av utbyggnaden. Bostaden erbjuder ett fantastiskt rymligt och fräscht badrum, nyrenoverat kök från 2018 och en helt fantastisk matsal för större tillställningar. Det är golvvärme i hela bostaden och på övervåningen hittar du bostadens båda sovrum. Det är en stor och härlig trädgård med mycket fruktträd och goda möjligheter för den med gröna fingrar.

Här bor du lantligt med bara en kortare biltur in till city - precis utanför dörren finner du skog och natur med många härliga svampställen. Ett perfekt område för både barnfamiljen som den hästintresserade.

Det här är en kommande försäljning, för mer information vänligen kontakta mäklare Mikael Pettersson på 073-354 04 57 alt. [email protected]

Läs mer hos mäklaren
Erik Olsson Fastighetsförmedling

Kontakta mäklaren

Mikael Pettersson

Erik Olsson Fastighetsförmedling
Mäklare Mikael Pettersson, Erik Olsson Fastighetsförmedling
073-354 04 57

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.