Kalmarvägen 13

Kinda Se på karta

895 000 kr

Visa bud
Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
93 m²
Biarea
19 m²
Tomtarea
1 597 m²
Byggår
1909
Driftkostnad
35 600 kr/år

Här erbjuds ett öppet och charmigt hus som skulle må bra av lite renoveringskärlek, och som samtidigt har stor potential att bli ett riktigt drömhem. Ett insynsskyddat boende med härlig atmosfär, sociala ytor och bra planlösning. Praktiskt boende med flera parkeringsplatser, integrerat garage samt gästhus på tomten.

Det första som möter dig i huset är en inbjudande och trevlig hall med goda avhängningsmöjligheter. Längre in finns ett välplanerat, socialt och härligt vardagsrum med generösa sällskapsytor, fönster åt två håll, rymlig altan, och gott om plats för soffa och matgrupp, följt av ett lite äldre, mysigt och trevligt kök. Badrummet är litet men funktionellt och trevligt med toalett, handfat och dusch.

Huset är beläget på en stor, rogivande och härlig trädgårdstomt med med flera förråd, stora gräsytor, uthus och många soltimmar. Här finns även en praktisk, charmig och enkel gäststuga med bra förvaring samt ett praktiskt förråd med bra förvaring och plats för trädgårdens alla redskap.

Varmt välkommen att kontakta mäklaren för mer information.

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Linköping