Danskvägen 23

Kläppen, Malung Se på karta

4 500 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
110 m²
Tomtarea
836 m²
Byggår
2020

Inom kort kommer det allra sista huset av totalt fem stycken hus att byggas i detta utförande och område. Därmed är det sista chansen för er att förvärva ett friköpt och helt nytt fjälldrömboende i expansiva och attraktiva Kläppen! Här kommer ett välplanerat, yteffektivt, fristående och gediget fjällhus i lösvirke uppföras - optimalt anpassat för att ge er förutsättningar för en magisk fjällvistelse! Huset kommer vara beläget nära en transportlift för smidig anslutning till Kläppens fjällvärld!

Huset kommer att erbjuda ca 110 kvm boarea med otroligt härliga och generöst tilltagna sällskapsytor i ett vardagsrum med en ljus och luftig atmosfär med öppet ända upp till taknock och en stämningsfull kamin. Från vardagsrummet är det öppen planlösning mot matplatsen och det fullt maskinellt utrustade vinkelköket med köksö. Huset kommer även att byggas med ett stort sovrum samt två mindre där det finns gott om plats för våningssängar för att maximera antalet sovplatser, två helkaklade badrum varav det ena med bastu samt ett separat klädvårdsrum. Genomgående smakfulla och väl valda material med bland annat målade väggar i ljusgrått, vitmålad träpanel och parkettgolv med skön golvvärme i hela huset!

Kläppen är en familjevänlig och populär semesterort med aktiviteter och skidåkning som passar allt ifrån nybörjaren till den mer avancerade åkaren. Här finns även lättillgängliga och natursköna skoterleder och längdskidspår. Intill skidområdet vid Dalälven finns även en populär camping med välsorterad livsmedelsbutik och i Kläppen finns allt ifrån restauranger, caféer, bageri, pizzeria samt sportshop.

Även sommartid finns aktiviteter för alla åldrar med vackra vandringsleder, crosscountryleder och uthyrning av kanot och stand up paddleboard, ny minigolfbana, badplatser och fiskevatten. Strax utanför Sälens centrum finner ni även en utmanande 18-håls golfbana i rogivande fjällmiljö!
Varmt välkomna med er intresseanmälan!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Örebro

Kontakta mäklaren

Andreas Rutqvist

Bjurfors Örebro
Mäklare Andreas  Rutqvist, Bjurfors Örebro
073-257 56 67