Valsäng 231

Klövedal, Tjörn Se på karta

3 395 000 kr

Visa bud
Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
125 m²
Tomtarea
738 m²
Byggår
2004
Driftkostnad
36 662 kr/år

Välkommen till Valsäng 231 - ett trevligt och mycket välskött hus byggt 2004. En bostad som fungerar lika bra att nyttja permanent som fritidsboende. Här bor man med naturen runt knuten och badplatser på bekvämt cykelavstånd. Valsäng Strand, Pilane Gravfält och Björholmen är bara några utav alla de vackra platser som finns inom räckhåll.

Så snart ni närmar er Valsäng 231 ser ni att huset har ett mycket bra läge i området. Det ligger fritt och är lättillgängligt med både bil och eventuell båtkärra eller husvagn. Även uppställningsytor för detta finner man på den stora grusade uppfarten.

Huset är uppfört i ett plan om 125 kvm. Golvvärme finner vi på båda plan. Källaren samt garaget har idag enbart nyttjats till förvaring men här finns möjlighet att inreda efter egen smak och behov.

Huset ligger soligt och har uteplatser i flera väderstreck. Här kan man grilla samt umgås med familj och vänner från den första morgonsolen tills att solen sedan går ner. När det börjar bli lite kylslaget går man in och tänder en brasa i kaminen.

Allehanda service så som förskola och skola, välsorterad matbutik, vårdcentral, apotek och busstation finner ni i Kållekärr, ca 5 min bort. Dessutom nås Skärhamn på ca 10 min där du finner ett lite större serviceutbud med bl.a. restauranger och småbåtshamn.

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Tjörn