Sandhedenvägen 4

Klubben/Pite Havsbad, Piteå kommun Se på karta

3 500 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
107 m²
Tomtarea
2 029 m²
Byggår
2022
Driftkostnad
33 990 kr/år

Varmt välkommen till Sandhedenvägen på Klubben och denna nyproduktion som precis är färdigställd och där du direkt kan ställa in möblerna och börja bo!
Området är fantastiskt och närheten till så väl havsbadet som stranden som endast är ca. 450 meter bort ger både möjlighet till sol och bad och alla de aktiviteter som Piteå Havsbad erbjuder.
Tomten är väl tilltagen om drygt 2000 kvm och har ett fint läge med skog och natur i anslutning och med havet i blickfången ner mot gatan.

Huset är en välplanerat 1-planare med tre rymliga sovrum och smart förvaring. Ett större badrum och en mindre toalett gör att ni slipper trängas. Dessa är också lämpligt placerade intill två av sovrummen.
Det öppna och ljusa vardagsrummet är helt integrerat med köket och en självklar mötesplats vid bjudning av släkt och vänner. Här har du också utgång till husets framsida med utsikt mot vattnet och den perfekta platsen att bygga soldäck.
I anslutning till köket finns en rymlig tvättstuga med en väldigt uppskattad groventré som gör att varken blöta overaller, sand eller snö kommer in i huset. Säljarna har valt mängder av extra tillval utöver standard vilket ger såväl ett stilrenare intryck som ett roligare och mer praktiskt leverne.

Frånluftsvärmepumpen och det vattenburna värmesystem ger ett bra inomhusklimat och låga driftskostnader. Du betalar dessutom ingen fastighetsavgift de första 15 åren, vilket tillsammans med de nybyggda huset borgar för både trygghet och god ekonomi!

Tomten kommer att lämnas oplanerad och är idag skogsmark, vilket i sig är lättskött men ger också möjlighet för ny ägare att anpassa både altaner och trädgård helt efter eget tycke och smak.

Varmt välkommen att höra av dig så berättar jag mer eller så gör du en intresseanmälan så hör jag av mig till dig!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Piteå

Kontakta mäklaren

Lars Åström

Svensk Fastighetsförmedling Piteå
Mäklare Lars Åström, Svensk Fastighetsförmedling Piteå
+46702711322