Nyproduktion

Äppelbyvägen 15

Knistad Herrgård, Skövde Se på karta

3 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
117 m²
Biarea
11 m²
Tomtarea
698 m²
Byggår
2020
Driftkostnad
7 200 kr/år
Nyproduktion

Nyproduktion vid Knistad Herrgård med restaurang, hotell, gym, golf, natur mm. Byn består av 20 cirkelformade tomter om ca 700 kvm som omges av häckar med Avebok. Mellan tomterna finns äppelträd och i området planeras gång- och cykelvägar, parkeringsplatser under tak, gästparkeringar och miljöstation. I Äppelbyn och på Knistad Herrgård är det enkelt att umgås med grannar och vänner. Som boende i byn kan du spela golf, rida, träna på gym, springa, promenera eller plocka svamp och bär i de vackra omgivningarna.

Köp av denna tomt förutsätter att köparen även ingår entreprenadavtal för 1-planshuset Villa Aroma med Äppelby Entreprenad AB. Mäklarens uppdrag omfattar enbart förmedling av den aktuella tomtmarken. Tomten säljs för 495 000 kr med villkor att entreprenadavtal för 1-planshuset Villa Aroma tecknas för 3 500 000 kr. För information avseende huset, beskrivningar och entreprenadens genomförande hänvisas till projektledaren för Äppelbyn: Lisa Johansson, 0735-16 15 00 [email protected] Bilderna på huset i denna annons är ett av de färdiga husen i Äppelbyn där köparen även gjort tillval på inredning mm. Under dokument och länkar finns detaljplanen för Äppelbyn. Nedan beskrivning avser originalstandard i Villa Aroma Boarea 117,5 kvm och Biarea 11 kvm, informationen är hämtad från säljaren.

HALL
Ljus rymlig hall med vita väggar och klinkergolv. Här finns en stor skjutdörrsgarderob till förvaring.

KÖK
Stort rymligt kök i vinkel med gott om arbetsytor och förvaring i skåp och lådor. Ovanför köksbänken finns ett fönster som erbjuder utsikt över framsidan på trädgården. Fullutrustat kök med kyl och frys i fullhöjd, diskmaskin, inbyggnadsugn och micro i arbetshöjd. Vita väggar och parkettgolv.

VARDAGSRUM
I anslutning till köket finns det luftiga vardagsrummet. Du väljer om du vill ha en helt öppen planlösning till köket, halvöppen eller avskilt. Från vardagsrummet kommer du ut till en insynsskyddad tomt med en träaltan längs med huset.

SOVRUM 1
Sovrum med gott om plats för dubbelsäng och sängbord. En hel vägg med skjutdörrsgarderober erbjuder gott om plats till förvaring. Sovrummet har en egen utgång till altanen och tomten. Vita väggar och parkettgolv.

SOVRUM 2
Sovrum med plats för både säng och skrivbord. Vita väggar och parkettgolv.

SOVRUM 3
Sovrum med plats för både säng och skrivbord. Vita väggar och parkettgolv.

BADRUM
Stort ljust badrum med vädringsfönster. Dusch med duschväggar, tvättställ med kommod och ett skåp ovan, handdukstork och wc. Ljust kaklade väggar och grått klinkergolv med golvvärme.

GÄST WC
Gäst Wc med tvättställ och kommod samt skåp ovan. Ljust kaklade väggar och klinkergolv med golvvärme.

TVÄTTSTUGA
I anslutning till hallen finns tvättstugan med tvättmaskin och torktumlare och en praktisk arbetsbänk med tvättho.
Här finns även husets värmepump. Ljust kaklade väggar och grått klinkergolv.

FÖRRÅD
Huset har två förråd till förvaring av det ni önskar.

KÖPPROCESSEN FÖR TOMTEN
Köp av denna tomt förutsätter att köparen även ingår entreprenadavtal för 1-planshuset Villa Aroma med Äppelby Entreprenad AB. Mäklarens uppdrag omfattar enbart förmedling av den aktuella tomtmarken. Tomten säljs för 495 000 kr med villkor att entreprenadavtal för 1-planshuset Villa Aroma tecknas för 3 500 000 kr. För information avseende huset, beskrivningar och entreprenadens genomförande hänvisas till projektledaren för Äppelbyn: Lisa Johansson, 0735-16 15 00 [email protected]

När du valt ut vilken tomt du vill ha tecknas ett köpeavtal mellan köpare och Knistad Aktiebolag som är ägare av tomten. Vid detta tillfälle erlägger köparen en handpenning om 20 000 kr inom 5 bankdagar. Köpeavtalet är villkorat av att köparen tecknar ett entreprenadavtal på hus från Äppelby Entreprenad AB inom 30 dagar. Om köparen väljer att inte teckna ett entreprenadavtal för hus inom 30 dagar från tecknat köpeavtal av tomt är avtalet utan verkan och erlagd handpenning om 20 000 kr tillfaller Knistad Aktiebolag, ägare av tomten.

Läs mer om bostaden
CHRISTANDER Fastighetsförmedling