Jät Furuvägen 10

Knutsagård, Växjö Se på karta

1 250 000 kr

Visa bud
Budgivning pågår
Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
86 m²
Biarea
50 m²
Tomtarea
1 144 m²
Byggår
1972
Driftkostnad
29 300 kr/år

Här på Jät Furuvägen 10 i Knutsagård finns nu möjligheten att bli ägare till ett hemtrevligt och öppet hus med öppen spis, bra planlösning och fint ljusinsläpp. Ett ljust boende där man mer än gärna tillbringar såväl helger som hela semestrar eller för permanent boende!

Den lummiga, fina och trevliga trädgårdstomten som hör till huset har soligt sydvästläge och lummiga träd. Här finns även ett garage med bra förvaringsmöjligheter och eluttag samt en takbeklädd och mysig altan med sol hela eftermiddagen och kvällen, lättmöblerade ytor och plats för matbord och stolar.

I Knutsagård har du tillgång till bland annat vackra grönområden, fina skogspartier, badsjö, trevliga promenadstråk och joggingspår. Inom gångavstånd ligger Åsnen med badplats och bryggplats och Åsnen med sitt naturreservat finns tio minuter bort. Dessutom har man Getnö Gård och Urshult en biltur från bostaden. Huset säljs med möbler och inredning. Fastigheten säljs med friskrivningsklausul. Köparen har möjlighet att hyra huset under semesterperioden. Huset är även lämpligt för uthyrning och tilltalar tyska, danska och andra europeiska personer som gillar fin natur och fiske.
Varmt välkommen på visning som sker efter överenskommelse med fastighetsmäklare Peter Stillman!

Für Informationen auf deutsch wenden Sie sich bitte direkt an den Besitzer unter 0046-478-15085.
Gerne werden Ihre Fragen am Telefon beantwortet!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö