Kolarslingan 39

Kolartorp, Haninge kommun Se på karta

5 995 000 kr

6 995 000 kr -14 %
Budgivning pågår
Här erbjuds budgivning med BankID
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
85 m²
Biarea
46 m²
Tomtarea
1 816 m²
Driftkostnad
4 800 kr/år

ACCEPTERAT PRIS 5995.000KR
Välkommen till ett modernt boende med härliga umgängessytor i ett lugnt villaområde. Här bor du på en stor hörntomt med flera härliga uteplatser angränsdade till skog. Tomten består av en vacker blandning av både gräsmatta och berg. Uppe på berget finns det en fantastisk uteplats med optimalt solläge som ger möjlighet till härligt umgänge med familj och vänner. Bakom bostaden är det härlig grönska som ger ett privat läge och barnen kan leka.

När du kliver in i huset möts du av öppna ytor i modernt skick. Stora fönster ger ett fint ljus och vacker utsikt mot trädgården. Entréplan rymmer såväl vardagens familjeliv som sociala tillställningar. Hemmets hjärta är det sociala vardagsrummet som ligger i öppen planlösning med köket. I vardagsrummet finns det självklart även en braskamin som ger värme och mysfaktor. Vidare på entréplanet finner du ett sovrum i bra storlek, wc och separat dusch. På övre plan finner du master bedroom och en passage som inretts till ett snyggt och lyxigt sovrum. Utöver detta finner du det rymliga familjebadrummet. Huset erbjuder även ett källarplan med ett lyxigt hemmagym, stort förråd med gott om förvaringsytor och tvättstuga.

På tomten finns det ett attefalls hus, perfekt för uthyrning, gäster eller när barnen blivit större. Här finns allt som kan tänkas behövas för ett eget boende såsom kök och allrum i öppen planlösning och ett badrum med wc och dusch. Till detta finns det en stor terrass med gott om utrymme för den större möbelgruppen och härligt umgänge.

Fastigheten har en stor parkering med plats för flera bilar.

Vill man bygga större finns bra möjligheter då detaljplan tillåter 250kvm bruttoarea med största byggnadsarea 180kvm. Man får även ha upp till två uthus på sammanlagt 50 kvm. Se detaljplan för mer info

I Vega finns härliga grönområden och naturreservat runt hörnet. En underbar miljö för både små och stora att växa upp och bo i. Längre upp på gatan finns närmsta förskola för de små barnen. Vega har även fler förskolor och skola inom promenadavstånd. Promenadavstånd till Vega pendeltågsstation som tar dig till Stockholm City på ca 23min. Här finns det flera restauranger, gym, mataffärer och mer planeras. Behöver man handla är det inte långt till Port 73, Länna Köpcentrum eller Haninge Centrum. Området erbjuder även flera fina grönområden där du kan ta avkopplande promenader eller motionera. Vill man bada de heta sommardagarna finns Rudasjön eller Drevviken i närheten.

Vänligen kontakta mäklare Jimmy Rossetti för privat visning 0701088071

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Haninge

Kontakta mäklaren

Jimmy Rossetti

Svensk Fastighetsförmedling Haninge
Mäklare Jimmy Rossetti, Svensk Fastighetsförmedling Haninge
+46701088071

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.