Skagersbrunn Villa Utsikten

Kristinehamn, Kristinehamn Se på karta
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
101 m²
Biarea
56 m²
Tomtarea
1 511 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
2006
Driftkostnad
26 629 kr/år

Välkommen till denna moderna villa i nyskick! Sedan färdigställandet av detta hus år 2006 har det endast haft en ägare, och därför håller huset fortfarande mycket god kvalitet. Här bor du på en yta om 101 kvadratmeter och har tillgång till fyra rum och kök sam en oinredd övervåning med möjlighet till ytterligare 2 rum samt ett ytterligare badrum.  

Det som framför allt sticker ut i detta hus är det sociala, funktionella och moderna köket med bra förvaringsmöjligheter, generösa arbetsytor, vita skåpluckor, stora fönster och gott om plats för matbord. Vardagsrummet är rymligt, välplanerat och lättmöblerat och huset erbjuder gott om sovplatser med två sovrum. Här finns även stora möjligheter att inreda övervåningen för att skapa ytterligare sovrum samt ett ytterligare badrum vilket rör är förberett för.

Här ingår en tomt om 1511 kvadratmeter som innebär stora möjligheter för såväl vuxna som barn. Husets insynsskyddade och trevliga altan, som nås via vardagsrummet, passar utmärkt för såväl lek som umgänge.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Kristinehamn