Nyproduktion

Rödögården 904

Krokom, Krokom Se på karta

3 635 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
125 m²
Tomtarea
1 378 m²
Byggår
2021
Nyproduktion

Går ni i tankar om att få flytta ut på landet men ändå bo nära stan?
Nu finns möjligheten att teckna sig för ett nytt och fint hem med lantligt läge och bara 5 minuters promenadväg ner till sjön med magisk utsikt över Oviksfjällen.

På en södersluttning hittar ni detta fina projekt mitt i ett växande idylliskt bostadsområdet! Det bästa sättet att skapa det perfekta hemmet för just er är att vara med från början och denna möjlighet finns nu på Rödögården 904,

På tomten är det tänkt att ett Svanenmärkt hus från Movehome skall uppföras med totalentreprenad, vilket innebär att ni först köper tomten och sen ett hus från Movehome/Trivselhus med entreprenadavtal.
Med hjälp av en digital plattform är ni med från start och formar ert drömhus utifrån husets förutsättningar och era önskemål.
Välj valfritt husalternativ i Movehome/Trivselhus trevliga urval.

Huset som är prissatt i detta förslag är MOVE #103R som är ett enplanshus som byggs på betongplatta med golvvärme, med låg energianvändning och en kvalitetssäkrad byggprocess samt flexibel planlösning. Entré med klinkergolv. Entréplan har fina ljusinsläpp och man kan välja att ha helt öppna ytor för kök och vardagsrum eller forma ett extra rum som tillval. Allt praktiskt på ett och samma plan utan trappor. Huset har 4-5 rum, varav 3-4 lämpar sig som sovrum.
Med tät kommunikation med Trivselhus som är tillverkare kan ni känna er trygga med vad som ingår i köpet och vad som eventuellt kan väljas till.

Rödön:
Här växer det så det knakar! Populära Rödön har de senaste åren blivit en oas för familjer som längtar efter lugn och ro men ändå närhet till stan.
Området ligger sjönära i ett vackert kulturlandskap strax nedanför Rödö Kyrka, 20 km från Östersund, 80 km från Åre och 5 km från Åre/Östersund Flygplats.
Det finns förskola och skola F-Åk 6 en kilometer bort, högstadium Åk 7-9 gås i Krokom dit det är 11 km.

Svensk Fastighetsförmedling marknadsför projektet på vår hemsida och på Hemnet och ansvarar för upprättande av köpekontrakt med tillhörande handlingar för fastighet/tomt. Trivselhus ansvarar för upprättande av entreprenadavtal och har alla kontakter med kunder för val av hus, standard m.m.

Läs mer om bostaden
Svensk Fastighetsförmedling Östersund