Kommande

Eskilsgatan 15

Kulladal, Malmö kommun Se på karta

5 595 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
124 m²
Biarea
63 m²
Tomtarea
760 m²
Byggår
1955
Driftkostnad
39 000 kr/år
Kommande

Missa inte den här fina Kulladallsvillan som bjuder på mängder av trevliga överraskningar och möjligheter! Huset har varit i endast två familjers ägo sen byggåret - det var faktiskt den första ägaren som byggde det själv, och att han var murare märks på den gedigna konstruktionen. En hel del vackra detaljer har bevarats genom åren så som fiskbensparkett och blyinfattade fönster, marmorgolvet i hallen och den vackra stentrappan för att nämna några.

Vidare bjuds vi på ett ljust och rymligt sällskapsrum med fungerande öppen spis och plats för såväl soffgrupp som ett stort matbord. Ytterligare middagsplats ges i den intilliggande matsalen, ett ljust och luftigt rum som även kan fungera som sovrum eller hemmakontor. Husets två sovrum är belägna på ovanvåningen med gott om garderobsförvaring, och badrum finns det både uppe och nere.

Ett hus som har en så här fräsch och användbar källare får en extra dimension. Här nere finns det förrådsutrymmen, verkstad, en stor och välutrustad tvättstuga samt ett hobbyrum med egen ingång från garageuppfarten. Det rymliga garaget ligger vägg-i-vägg med verkstaden så här skulle man kunna öppna upp emellan för att få ett rejält rum.

Trädgården är en rofylld oas med stora gräsytor, uppväxta träd och plats för odling, och den ligger dessutom i helt rätt väderstreck vilket gör att det alltid finns en plats i solen. Tomten var från början en koloniträdgård, något som de många fruktträden vittnar om. Den lilla kolonistugan finns också kvar men har moderniserats och till och med fått fiber indraget, perfekt för den sportintresserade som vill kunna se på match utan att störa eller bli störd. Och kanske kan stugan och den underliggande källaren byggas om för att möjliggöra uthyrning eller tonårsboende? Tomten på baksidan av huset är så pass stor att det även finns plats för en eventuell utbyggnad från kök och vardagsrum.

Här bor ni i ett lugnt och mysigt villaområde som ligger strategiskt till vilket gör det lätt att ta sig överallt, framförallt är det nära till Hyllie med sitt breda utbud av shopping, nöjen och restauranger. Härifrån tar man även snabbt tåget över till Danmark och för den bilburne nås ringvägarna smidigt för vidare färd.

Det finns mycket mer att upptäcka med det här härliga huset, så välkomna hit på visning!

Läs mer hos mäklaren
Erik Olsson Fastighetsförmedling

Kontakta mäklaren

Vincent Haghighi

Erik Olsson Fastighetsförmedling
Mäklare Vincent Haghighi, Erik Olsson Fastighetsförmedling
070-910 21 65

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.