Mycklaborgsgatan 5

Kungälv - Centrum, Kungälv Se på karta

5 950 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
142 m²
Biarea
20 m²
Tomtarea
664 m²
Byggår
1968
Driftkostnad
39 726 kr/år
Antal besök
2 208
Dagar på Hemnet
6

Centralt men också med strandpromenaden och naturen i omedelbar närhet ligger denna välrenoverade enplansvilla om ca 150 kvm med smarta lösningar och snygga inredningsval och design. Villan kantas av stenläggningar och vältrimmade plana gräsmattor som ger fina lekytor till spring och spel. Studsmatta och lekstuga känns näst intill självklart.
Vidbyggt garage intill huset ger en skön vinkel och skyddar trädgård och en generös uteplats från vind. Enkelt att duka upp för flertalet gäster runt bordet en fin sommardag. Solstolen känns inbjudande när solens strålar värmer skönt och barnen hjular och spelar boll på gräsmattan. Uppställningsplatser för tre bilar finns på uppfarten framför garaget.
På husets baksida finns ytterligare plats att utvecklas. Ytterligare altan eller kanske drömmen om ett utespa?

Detta är en bostad som det är lätt att trivas i oavsett om man är ett par med hemmavarande tonåring som stor barnfamilj eller ett äldre par som vill bibehålla hus men komma sig in till staden med alla bekvämligheter runt hörnet.
Läget är idealiskt. För den aktive ligger simhall, fotbollsplaner, tennishall, utomhusbassäng, ishall, samt konstisbana i närheten och promenadstråket längs älven bidrar till sköna vyer under morgonrundan med underbara miljöer. Bad och båtbrygga finns också. För att inte tala om skolor, förskola och affärer samt allmänna kommunikationer från nya resecentrum och såklart nya Konghällacenter. Restauranger och caféer finns det gott om.

Ett genomgående tilltalande och trivsamt hem med fantastisk helhetskänsla. Här har man tänkt till, funktion och design går nämligen hand i hand och välplanerade ytor samsas med fina materialval. Huset har under de senaste åren genomgått en förvandling som resulterat i en smakfull interiör och en påkostad teknisk renovering där husets mer kosmetiska exteriör står näst på tur. Kul att sätta sin prägel på färg och form.

Det stilsäkra köket med exklusiva vitvaror från NEFF & Siemens integrerar snyggt med vardagsrummet i en härlig social anda. Här finns chans till effektiv matlagning med tanke på kökets utformning med både dubbla ugnar och kylskåp. Takintegrerad köksfläkt med motor på vinden, vinkyl, diskmaskin i bekväm arbetshöjd. Fönster i olika storlekar försvagar kontrasten mellan inne och ute och så här års öppnar man gärna upp och intar den härliga uteplatsen som ligger skyddad i och med husets vinkel. Underbara atmosfärer skapas så väl inomhus som under bar himmel. Under de mörkare årstiderna blir istället braskaminen i sin läckra men diskreta utformning ett härligt inslag , centralt placerad som smyckar sin plats.

I den ena delen av huset ligger tre sovrum, ljusa och trivsamma samt med fönster och ett med altandörr. Ett badrum smakfullt inrett med kakel och klinker, badkar, wc och kommod med två handfat. Här samsas man och slipper trängas för morgonhygienen. I andra delen finns ett allrum, ett tacksamt komplement till vardagsrummet. Detta kan också med fördel bli ett härligt masterbedroom. Ytterligare ett badrum lyxig känsla, klätt med klinker, kakel och takdusch. Självklart wc och handfat.
Tvättstugan med groventré gör vardagens bestyr lite enklare med bra plats till förvaring och klädvård. Garage för bilen eller kanske som hobbyrum? Pingisbord eller gym?

Vad gäller det elektriska i huset har man varit generös och detta lyser igenom i påkostade spotlights på både in- och utsidan samt att det är väl tilltaget med uttag av olika slag för att underlätta och effekti

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Kungälv

Kontakta mäklaren

Pernilla Berger

Bjurfors Kungälv
Mäklare Pernilla Berger, Bjurfors Kungälv
0708136151

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
 • 23
  maj
  Sön 23 maj kl. 11:00–13:15
  Bokad visning. Anmäl dig på bjurfors.se eller ring Bjurfors 031-761 79 50.
 • 26
  maj
  Ons 26 maj kl. 16:30–18:15
  Bokad visning. Anmäl dig på bjurfors.se eller ring Bjurfors 031-761 79 50.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.