Kommande

Halleravägen 2

Kärna, Kungälv Se på karta

3 790 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
105 m²
Tomtarea
1 183 m²
Byggår
1985
Driftkostnad
20 926 kr/år
Kommande

Välkommen till detta hus som rymmer 105 kvadratmeter att bo och trivas på. Här erbjuds ett öppet boende vars inbjudande känsla omfamnar en redan när man kommer in i hallen.

Det första man möts av i huset är en inbjudande och praktisk hall. Vidare finns två sovrum och ett funktionellt och mysigt kök. Det öppna, mysiga och lättmöblerade vardagsrummet bjuder på fint ljusinsläpp, härliga umgängesytor, öppen spis, generös takhöjd och gott om plats för soffa och matgrupp.

Tomtens rogivande känsla lockar till att sitta ned med en kopp kaffe och bara njuta. Tomten är 1183 kvadratmeter stor och har fruktträd, bärbuskar, välskött gräsmatta och många soltimmar. Här finns dessutom en stor altan med trätrall och en stenlagd uteplats med plats för större matgrupp för härliga grillkvällar med vänner.

Det här hemmet är som gjort för en barnfamilj eller för er som vill bo i lugnet. Badplats ligger ett stenkast från huset och gemensam båthamn finns en kort promenad bort. Dessutom har man Kärna centrum en biltur från bostaden där det finns allt som kan önskas. Mataffär, skolor 0-9, bensinstation, bussterminal mm mm.
Varmt välkommen till Halleravägen!

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Kungälv

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.