Kommande

Tallmogatan 14

Kvarnsveden, Borlänge Se på karta

2 495 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
100 m²
Biarea
103 m²
Tomtarea
1 346 m²
Byggår
1936
Kommande

Detta är så mycket Kommande försäljning som det går att få för här pågår renovering för fulla muggar. En köpare kan räkna med att allting kommer vara klart när fastigheten säljs och det man köper är ett färdigrenoverat hus. Nytt kök, nytt badrum, nya fönster samt alla ytskikt på entréplan kommer vara nya och fräscha. Entréplan kommer bestå av två sovrum, en stor matplats, ett kök med plats för matbord samt ett stort vardagsrum i etage ned från matplatsen. Öppet och ljust med härliga sällskapsytor och en trevlig altandörr som tar dig ut till den nyrenoverade altanen.
I källaren kommer det bli ett gästrum, nybyggt badrum med kakel, klinkers och elgolvvärme, utrustning kommer vara dusch, toalett, handfatskommod. Utöver dessa rum finner du även i källaren ett pannrum, matkällare samt verkstad/snickeri. Utöver boningshuset finns ett vidbyggt isolerat garage med plats för en bil samt en gäststuga på tomten med sovplatser för sommarens gäster.

Och om tomten finns det mycket att säga för jag vågar mig på att påstå att detta är en av de bästa tomterna jag sett i Kvarnsveden. Den är stor, platt och skogen finns på två sidor av tomten. Intrycket man får när man promenerat på tomten är avskildhet och lugn. Huset kommer läggas ut till salu när det är färdigrenoverat vilket bör ske i juni/juli men passa på att göra en intresseanmälan redan idag så meddelar vi er när den läggs ut till försäljning. Välkommen hem!

Läs mer hos mäklaren
NOKUS

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.