Sågvägen 5

Kvegerö, Nyköping Se på karta

1 595 000 kr

Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
85 m²
Tomtarea
2 173 m²
Byggår
1990
Driftkostnad
34 924 kr/år

På idylliska Sågvägen ligger detta fina hus med två sovrum. Här erbjuds ett mycket trevligt boende med året-runt-standard i en mysig del av Kvegerö. Huset, som är byggt 1990, står på en tomt om 2173 kvadratmeter som bjuder på fina möjligheter till lek och sociala aktiviteter. Ett riktigt trevligt fritidshus eller varför inte permanentboende i en lugn miljö?

Mitt i naturen men nära till allt! Fina grusvägar i området och på cykelavstånd från fastigheten ligger områdets härliga badplats. Närbutik och restaurang finns vid Sillekrog, ca 1 km bort. Närheten till motorvägen ger möjlighet till pendling. Nyköping, med Skavsta flygplats som tar er till många resmål i Europa, når du på ca 30 minuter och Stockholm på ca 50 minuter.

Kvegerö fritidshusområde är mycket omtyckt och trivsamt område mellan Nyköping och Södertälje. Bebyggelsen ligger i ett omväxlande naturlandskap så området får en hög prägel av variation och enskildhet. Inom området finns tre badsjöar, bl a den närliggande Kvarnsjön som har en mycket fin anlagd badstrand.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Nyköping