Villagatan 15

Kvillsfors, Vetlanda kommun Se på karta

695 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
91 m²
Biarea
91 m²
Tomtarea
1 279 m²
Byggår
1964
Driftkostnad
27 800 kr/år

Längst ner i vändplanen på Villagatan 15 finns denna villa med en ljuvlig naturträdgård som erbjuder något för alla. Huset har tak som byttes 2007, bergvärme från 2013 samt praktisk tegelfasad. Interiört är huset en oslipad diamant i charmigt original. Köket med sin matplats är målat ett par gånger men stommen är från byggåret. Vardagsrummet med sitt vackra parkettgolv och stora fönsterparti mot framsidan har dörr till ett av sovrummen. I andra änden av huset finns ytterligare två sovrum och mitt i huset ett badrum med badkar. Källarplanet har generösa förråds- och förvaringsmöjligheter, tvättstuga och garage.

Om vi återgår till trädgården går den endast beskriva som en prunkande oas. Här blommar det från tidig vår i en bred färgpalett och naturdelen med sina björkar och tallar erbjuder en trivsam lummighet som uppskattas av såväl vuxna som barn. Här i trädgården kan var och en fokusera på det som tilltalar dem mest. Plantera, odla, bygga eller leka – möjligheterna är många!

Här i Kvillsfors bor du med vackra omgivningar och närhet till Emån. Det är promenadavstånd till såväl skola som matbutik och bekvämt pendlingsavstånd till Vetlanda, 15-20 minuter med bil och det går även buss. Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda

Kontakta mäklaren

Mia Harbrecht

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda
Mäklare Mia Harbrecht, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda
0703-26 60 99