Kyrkeby 110

Kyrkeby, Lysekils kommun Se på karta

2 975 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
139 m²
Tomtarea
1,1 ha
Byggår
1974
Driftkostnad
29 555 kr/år
Antal besök
6 251
Dagar på Hemnet
23

Välaktad och hemtrevlig 1½-plans familjevilla med lantligt läge och närhet till både havet och vacker natur. Omgivningen är fantastiskt vacker med kuststigar, badplatser och till Lysekils centrum har du ca tio minuter med bil.

Huset har nybyggnadsår 1974 och här är det mesta i original. Bostaden inrymmer tre sovrum, som kan göras om till fyra.
Den fina trädgården har vacker grönska och stor gräsyta för umgänge och lek. Träd och buskar omringar tomten och skapar en egen insynsskyddad oas. Tycker du om trädgårdsarbete finns här alla möjligheter. Här har odlats vackra Dalior och du har fin potatisjord!

Bostadens nedre plan inrymmer stort vardagsrum med plats för både soffgrupp och matgrupp, kök i original med tvättstuga/groventré innanför, samt ett sovrum/kontor.
På övre plan finns två bra sovrum, som kan göras om till tre sovrum med enkla medel. Från övre plan nås balkong med vacker vy över trädgården. I bostaden finns två badrum, ett på varje plan.

Huset är vackert beläget på en riktigt stor tomt. Här är soligt, lummigt och rikligt med sol hela dagen. Dubbelgarage med stort förråd och gott om plats för bilar på uppfarten.

En cykeltur bort har du en av Bohusläns vackraste badplatser; Kolleröds badplats, med sandstrand, klippbad och charmig kiosk. Du tar dig också lätt till Norra Grundsund där du kan promenera på de vackra stigarna längs havet och i det gamla pittoreska fiskesamhället kan du köpa färska kräftor direkt från fiskebåten.

I närliggande Lysekils Marina (www.lysekilsmarina.se), Basteviksholmarna, finns möjlighet till båtplats för den som tycker om båtliv. Vi finner den finaste skärgården alldeles utanför och med båt tar du dig snabbt ut i öppet hav. Basteviksholmarna har också bra restaurang som är öppen sommartid, belägen precis vid havskanten. Kollerödsbacken har en av de vackraste utsikterna. Här badar man från klippor och dyker från trampolin, och den breda fina sandstranden gör att badplatsen är väldigt omtyckt bland barn i alla åldrar. Sommartid finns här också en kiosk. Hela området är mycket populärt bland fiskare, för såväl makrill- som hummerfiske.

Centrala Lysekil med dess utbud av affärer, restauranger och service nås på tio minuter. Vill du utforska mer av Bohuslän når du Kungshamn, Smögen, Hunnebostrand, Bovallstrand på en halvtimma med bilen. Värt att notera är också att buss 853 regelbundet går mellan Kyrkeby och Lysekil.

Varmt välkommen till en underbar sommaridyll, en fastighet med stor tomt och potential!

Läs mer hos mäklaren
Lysekilsmäklarna

Kontakta mäklaren

Heidi Rönning

Lysekilsmäklarna
Mäklare Heidi Rönning, Lysekilsmäklarna
0702440308
Guldhemmnet logga

Finalist

Årets Mäklarkontor

Guldhemmet 2020