Ekesåsvägen 42

Långarör, Växjö kommun Se på karta

5 495 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
122 m²
Tomtarea
1 994 m²
Byggår
2017
Driftkostnad
36 264 kr/år
Antal besök
2 578

Drömboende för barnfamiljen som vill ha ett nytt och välgenomtänkt boende med fantastisk utemiljö. Den kvadratsmarta villan ligger inbäddad på ett naturskönt läge med ett lummigt skogsparti som närmaste granne. De välplanerade ytorna som omger huset erbjuder mängder av sittplatser, odlingsmöjligheter, kreativa rum och grönytor där barnen bekvämt kan leka och springa runt.
Interiören är enhetlig och inredd med hög stilmedvetenhet. Den ljusa och moderna färgsättningen skapar ett lugnt och harmoniskt boende. Stora fönsterpartier skänker ett fint ljusflöde och skapar en härlig känsla i hela bostaden. Den sociala delen med vardagsrum och kök genomsyras av en öppen planlösning tack vare en integrerad utformning. Villan har tre separata rum som går i vilsamma toner och som erbjuder smarta förvarings- och möbleringsmöjligheter. Ett av rummen kan användas som allrum och har utgång till härlig uteplats. Här finns även två helkaklade badrum samt en välutrustad tvättstuga med smidig groventré. Dessutom finns ett rymligt förråd i nära anslutning till huset som erbjuder generösa förvaringsmöjligheter. Här får du ett riktigt modernt och stilfullt hem med hög standard i såväl design som funktion. Villans utformning ger möjligheten att med enkelhet kunna skapa flera sovrum om behovet finns.
Utanför bostaden finner vi en kort gångväg som går mot en trevlig badvik med sandbotten och vacker vy över Helgasjön. Långarör erbjuder vacker natur och spännande promenadstråk. Samtidigt som man bor i ett nytt och gemytligt bostadsområde kan man njuta av trolska skogar och härliga bad. På gångavstånd i Sandsbro finner vi även Toftastrands Café. Norremarks handelsområde med bland annat mataffärer, systembolag, apotek samt den populära blomsterbutiken Signes Trädgård finns i närheten. Här finns också förskolor, skolor och idrottsaktiviteter på nära håll med Fyllerydskogens naturreservat och Glasrikets golfbana på bekvämt avstånd.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Växjö

Kontakta mäklaren

Toni Ringberg

Bjurfors Växjö
Mäklare Toni Ringberg, Bjurfors Växjö
073-500 05 81

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.