Plommonvägen 16

Långås, Falkenbergs kommun Se på karta

2 475 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
123 m²
Biarea
141 m²
Tomtarea
1 202 m²
Byggår
1971
Driftkostnad
47 902 kr/år
Antal besök
3 700
Dagar på Hemnet
9

I trivsamma och barnvänliga Långås ligger denna enplansvilla med källare och garage. I huset finner vi öppna ytor, bra sovrum, umgängesytor i källarvåningen och ett härligt uterum. Huset är i bra skick och har fint ljusinsläpp i vardagsrummet och lättmöblerade rum.

Du kommer in i en inbjudande och öppen hall med möjlighet till avhängning av ytterkläder. Fortsätt in till köket med stilren inredning och praktisk köksö. Vardagsrummet intill köket är öppet med vackert ljusinsläpp och sociala ytor. Från vardagsrummet når du uterummet med plats för loungemöbler eller matbord. Uterummet övergår i ett trädäck med plats för möblemang. Tre bra sovrum. Badrummet är utrustad med toalett och badkar. I källaren finner du en gillestuga med bar, braskamin och plats för säng, tvättstuga, duschrum/wc och hobbyrum. Garage med plats för en bil samt utrymme intill garaget vilket är perfekt som verkstad, hobbyrum, cykelförvaring mm.

I Långås bor du i trivsamma och barnvänliga kvarter. Lekplats och fotbollsplan ligger alldeles intill samt skola och förskola finner du också inom bekvämt avstånd, utan att korsa någon större väg. Du har även en affär och pizzeria här. Det är lätt för hela familjen att trivas här!

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Falkenberg

Kontakta mäklaren

Johanna Ahlqvist

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Falkenberg
Mäklare Johanna Ahlqvist, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Falkenberg
0707-565226

Visningstider

  • 18
    sep
    Imorgon kl. 10:00–11:45
    Anmälan krävs via mäklarens hemsida. Under rådande omständigheter endast bokade sällskap. Max 2 personer per sällskap.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.