Långesjö 12

Långesjö, Tanum Se på karta

10 500 000 kr

Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
90 m²
Tomtarea
1 838 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1853
Driftkostnad
7 600 kr/år

I populära Långesjö hittar vi här denna trevliga skärgårdsfastighet med anor från 1853!

Fastigheten består av bostadshuset i 1,5-plan, två gästhus, 1.838 m2 tomt samt en sjöbod med 328 m2 tillhörande vattenrätt.

Den röda gäststugan är byggd 1991 och mäter ca. 36 m2. Huset är vinterbonat och står på en källare av massiv granit. Den innehåller två sovrum, allrum med barkök, dusch, toalett samt ett loft.
Den vita gäststugan är helrenoverad 1996, har två avdelningar (ca. 24 + 30 m2) och går att sammanfoga till en enhet. Innehållande allrum med sovmöjligheter, barkök dusch och toalett. Andra delen innehåller allrum med trinettkök och dusch. Byggnaden är vinterbonad.
På fastigheten finns därtill en förvaringsbyggnad med granitväggar, lämplig som kallförråd. Till sist finns även en verktygsbod om 15 m2.

Alla byggnader håller en generellt god materiell standard och bostadshuset är smakfullt renoverat och tillbyggt!

Tomten är rymlig och ger oss ett privat och insynsskyddat läge. Vi får här ett perfekt solförhållande hela dagen och en trevlig havsutsikt från delar av tomten.
Runt husen hittar vi gräsmattor blandat med altaner och stengångar vilket knyter ihop de båda gästhusen med huvudhuset på ett trevligt sätt.
Detta är den perfekta fastigheten för den stora familjen alternativt generationsboende tack vare de många boendedelarna.

För den perfekta upplevelsen har vi även kontakten med havet på bekvämt promenadavstånd från huset. Här finns en rejäl sjöbod om ca. 36 m2 med tillhörande bryggdäck.
Utanför sjöboden har vi 328 m2 vattenrätt och således fina möjligheter att anlägga en stor och rejäl brygga för större båtar!

Fastigheten är besiktad och försäkring mot Dolda Fel medföljer till köparen.
Vänligen kontakta ansvarig mäklare för att boka er privata visning!

Läs mer hos mäklaren
Askengren Fastighetsmäklare