Simmesjö 10

Länghem, Tranemo Se på karta

1 445 000 kr

Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Upplåtelseform
Annat
Antal rum
4 rum
Boarea
65 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1965
Driftkostnad
13 253 kr/år
Arrende
7 500 kr/år

Här kan vi tala om en sann idyll! Såhär när sommaren går mot höst har vi äran att presentera detta gemytliga fritidshus på ofri grund med åretruntstandard i Simmesjö. Vid entrén möts du till och med av en skylt där det står "Stille ro" vilket jag tycker speglar denna plats på ett fint sätt... En plats att ta igen sig på, komma bort från vardagsstressen och bara slå sig ner på den härliga altanen med en bra bok, lyssna på naturens sus, eller ta stigen ner till sjön för att bada eller fiska.

Det finns totalt tre byggnader att förfoga över. Huvudstugan, förrådet samt en oisolerad gäststuga. Huvudstugan bjuder på ljusa och luftiga utrymmen i form av ett uterum och vardagsrum med generösa fönsterpartier som vetter mot baksidan och Simmesjön. Värt att tillägga här är att samtliga fönster i stugan är bytta för cirka två respektive fem år sedan. Köket går i lantlig stil och här står faktiskt en fungerande järnspis bevarad. Hela fem sovplatser finns placerat i sovrumsdelen, och sommartid finns det även sovmöjlighet i den lilla "gäststugan" som ska vara det äldsta huset i Simmesjö har jag fått höra.

Simmesjö är ett trivsamt område med permanent- och fritidshusboenden, beläget ca 10 minuter söder om Länghem i riktning mot Svenljunga. I Länghem har man tillgång till matbutik, pizzeria samt bank. För barnen finns det förskola samt grundskola upp till årskurs 6. Bra bussförbindelser från Länghem till både Borås, Svenljunga och Tranemo.

Hjärtligt välkommen att anmäla dig till visning och uppleva denna idyll på plats!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Svenljunga