Eksundavägen 6

Länna, Uppsala kommun Se på karta

5 350 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Tomtarea
1 084 m²
Byggår
1973

Trevlig villatomt som skall bebyggas av Movehome. Husförslaget gäller för byggnation av Move # 202 och i det beräknade priset (5 350 000 kr) ingår kostnaden för tomt, markarbete enligt beskrivning, bygglovsavgift, kvalitetsansvarig, lagfart, avlopp/vatten, ca el-anslutning och fiber. Obs! Möjlighet att välja tillval finns. Tillval är inte inkluderade i detta pris.

Det här rymliga vinkelhuset har tre sovrum redan på entréplan. Välj själv om du vill inreda vindsvåningen nu eller senare! Överfönstret på gaveln får du genom tillval. Ryggåstak, som även ger fin rymd i vardagsrummet. Välj till spröjs för ett mer klassiskt uttryck.

OBS! Bilderna är endast illustrationer för husmodellen. Ändringar, avvikelser och tillval kan förekomma. Mäklaren förmedlar endast tomten, som säljs av privatperson för fast pris om 1 800 000 kr. Köparen tecknar separat entreprenadavtal med Movhome.
Kontakt på Movhome är Conny Löfgren 018-160451 eller [email protected]

===LÄNNA===
Från mysiga bruksorten Länna finns goda pendlingsmöjligheter till Uppsala, Arlanda och Stockholm. Både med bil och med buss 809 som har god turtäthet. I Länna finns förskola, skola f-klass tom åk 3, bensinmack med minilivs och matvagn med fantastiskt god Thaimat. Här finns även vårdcentral och en mysig restaurang "www.lannabruk.com" i gammal bruksmiljö. På andra sidan vägen finns det dessutom två grustennisbanor och en motionsslinga på 900 m. I närbelägna Almunge finns förskola och skola upp till åk 9, två mataffärer, folktandvård och två golfbanor mm. Från huset har man även promenadavstånd till Långsjön med bad- och fiskemöjligheter. Till Lötsjön med populära Lännabadet "Borgardalen" är det cykelavstånd och till Fjällnora är det en kort biltur.

Läs mer hos mäklaren
Widerlöv Uppsala

Kontakta mäklaren

Rashin Cohen

Widerlöv Uppsala
Mäklare Rashin Cohen, Widerlöv Uppsala
0735-26 63 00