Lännäs 610

Lännäs, Örebro kommun Se på karta

1 395 000 kr

Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
84 m²
Biarea
15 m²
Tomtarea
3 154 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1909
Driftkostnad
14 400 kr/år

Bland rågfält och lummig grönska i den lantliga byn Lännäs ligger detta hus byggt på sent 1800-tal.Tre sovrum, separett, kök, en generös hall och ett vardagsrum med hela 4,6m i takhöjd. Gäststuga med tillhörande bastu. En underbar terrass med pool och vedeldad badtunna. En bostad som kanske ska klassas som ett sommarboende, men faktum är att det går utmärkt att njuta året om; luftvärmepump och fungerande kamin gör att hemmet kan möta alla årstider med värme och stillhet.

Genomgående renoverat, underbar svensk natur utanför dörren och ett hus som rymmer både familjen och många gäster skapar grunden för det perfekta hemmet. Fyll på hemmet med udda trästolar, vackert mönstrat porslin, trasmattor och spetsgardiner som silar in ljuset och den lantliga drömmen blir komplett. Cirka 25 min från centrala Örebro och 2 h 30 min från Stockholm. Bussförbindelse finns. Mataffär, pizzeria och apotek finns endast en kort cykeltur bort. Med endast några få men trevliga grannar blir läget privat och avskilt, men aldrig ensligt eller ensamt. Morgonen spenderas bäst med en kaffekopp och morgondopp i poolen.

Huset omges av en 3154 kvm stor, vacker och uppvuxen trädgårdstomt. Huset ligger bokstavligen bland hägg och syren. Särskilt under sommaren är man skyddad från insyn. Det är omväxlande sol och skugga och det finns alltid någonstans att sitta i solen, eller söka skydd under varma sommardagar. Det finns stora gräsytor för lek och spring. Jorden är bördig och lätt att odla. I en pallkrage kan man till exempel odla potatis och örtkryddor.

Vatten och avlopp finns ej till fastigheten

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Örebro

Kontakta mäklaren

Mikaela Höcke

Fastighetsbyrån Örebro
Mäklare Mikaela Höcke, Fastighetsbyrån Örebro
070-349 59 95