Strandvägen 12

Läppe, Vingåkers kommun Se på karta

2 750 000 kr

2 950 000 kr -7 %
Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
100 m²
Biarea
15 m²
Tomtarea
716 m²
Byggår
1909
Driftkostnad
25 000 kr/år

Välkommen till Läppe och denna bostad för permanent- eller fritidsboende som ligger bara ca 50 meter från sandstrand och badbrygga vid Hjälmarens strand!

Huset är i 1 ½ plan med kök, vardagsrum, sovrum, duschrum och kontor/allrum i nedre plan. En våning upp är halva vinden inredd till ett sovrum/allrum med utsikt mot sjön och andra halvan är en kallvind. I köket har man installerat en ny vedspis och i vardagsrummet finns en öppen spis med insats. En IVT luft-/luftvärmepump har även satts upp i hallen för att få ner energiförbrukningen. Vardagsrummet har sin matplats vid ett burspråk med utsikt mot sjön.

På tomten finns ett växthus med odlingsmöjligheter och här finns även ett bra uthus. Huset har ett lugnt läge vid återvändsgränd med utsikt mot Hjälmaren. En mindre plastbåt som ligger vid stranden med vinsch för upptagning ingår i köpet. Huset ligger precis bredvid Läppe Camping och Hjälmaregården där det finns café, lekplats, kanotuthyrning, minigolf m.m. Busshållplats finns inom 200 meter. Det finns även en obemannad livsmedelsaffär i området.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Katrineholm

Kontakta mäklaren

Jeanette Carpman

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Katrineholm
Mäklare Jeanette Carpman, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Katrineholm
070-6470779