Exklusiv Villa på Golf

Las Colinas Golf & Country Club, Spanien

455 000 euro
VillaVilla

Villorna i den första fasen av Acacia III är av typen Model Lima. Villan erbjuder 3 sovrum och 2 badrum. Villan är uppdelad i flera områden. När man stiger in i Villan kan man se du ser rätt genom huset toll andra sidan tack vare fönstren inne i hallen. På höger sida finns 2 gäst sovrum och badrum. På vänster har du ett öppet kök, matplats och vardagsrum. Från matsalen och vardagsrummet har du tillgång till terrasser på varje sida av villan genom stora skjutfönster. Detta ger mycket naturligt dagsljus in i villan. Går du vidare längre till vänster hittar du det stora sovrummet med eget badrum och klädkammare.

Alla villor kommer med privat takterrasser, ett praktiskt förråd, alla vitvaror, luftkonditionering, elektriska persienner i sovrummen, färdigställda badrum med golvvärme , Smart Home System, färdig trädgård och en privat pool.

4 av de 8 villor i fas 1 dessutom levereras med ett underjordiskt förråd. Detta kan omvandlas till flera saker för användning.

Detaljer:
Referens: MARJ-ACACIA3
Område: Las Colinas Golf & Country Club
Riktning: Söder
Byggt: 130 kvm
Tomter: 790 kvm - 1032 kvm

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Friliggande villa
Boarea
130 m²
Tomtarea
790 m² tomt
Antal rum
4 rum
Byggår
2017

Statistik

127
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 363 dagar sedan, den 21 februari 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips