Nyproduktion

Boxgatan 7

Lassagården Vara, Vara kommun Se på karta

2 990 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
107 m²
Tomtarea
832 m²
Nyproduktion

Välkommen till ditt nya drömhem, ett nybyggt hus från Älvsbyhus - husmodell EVA Rätvänd. Detta välplanerade hem erbjuder en kombination av modern design, funktionalitet och bekvämlighet. Färdigt för inflytt våren 2024. Allt ingår i priset, finns inga oväntade kostnader förutom de extra tillval som du önskar. Huset kommer grundmålat och tomten grovplanerad, bygglov och startbesked finns.

Här möts du av en ljus och inbjudande atmosfär direkt när du kliver in genom dörren. Det generösa vardagsrummet är perfekt för både avkoppling och underhållning. De stora fönstren släpper in naturligt ljus och ger dig en fantastisk utsikt över den omgivande naturen.

Modernt kök i öppen planlösning med matplats och vardagsrum, här finns gott om plats för att laga mat och umgås med familj och vänner. Köket angränsar till en elegant matplats där du kan njuta av härliga måltider och skapa minnen. Tre rymliga sovrum med smart förvaring, ett större badrum och en mindre toalett är placerade intill två av sovrummen. I anslutning till köket finns en rymlig tvättstuga med groventré. Här kan ni hantera allt från blöta overaller till sandiga skor och snöiga stövlar utan att oroa er för att smutsen följer med in.

Fristående dubbelgarage F.20 ingår i priset.

För mer information, kontakta oss eller Johannes på Älvsbyhus, [email protected], 0723 02 68 26.

Läs mer om bostaden
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vara

Kontakt

Therese Häggsjö

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vara
Mäklare Therese Häggsjö, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vara
0706-64 45 38