Lassagården Fastighet 3

Lassagården Vara, Vara Se på karta

2 405 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
107 m²
Tomtarea
762 m²

Funderar du på att bygga nytt? Här erbjuds tomt för nybyggnation med Älvsbyhus. Välj till exempel husmodellen EVA.

Välplanerad villa med effektiv planlösning. En öppen planlösning mellan kök och vardagsrum ger härlig sällskapsyta. Här får man också ett fantastiskt ljusinsläpp tack vare fönsterpartierna. I anslutning till köket finns en praktisk tvättstuga med groventré. I huset är både toaletten och badrummet lämpligt placerade intill två av sovrummen.

Villa Eva passar perfekt till den som är ute efter ett enkelt och praktiskt hus med välplanerad planlösning.

Både altan och garage finns att välja till som tillval.

Du kan självklart välja en annan husmodell samt välja bland många olika tillval för att göra just ditt hus mer personligt – låga fönster, helglasad balkongdörr i vardagsrummet och sovrummet samt dekorfönster bara för att nämna några. I kök och tvättstuga kan du välja olika alternativ för vitvaror och förvaring så att det passar era behov på bästa sätt.

Välj att bygga ett nytt hus och överraskas av hur låg totalkostnaden blir, samtidigt som du får anpassa huset helt efter era unika behov. Beräknad inflyttning under 2021.

Tomten köps separat via Länsförsäkringar Fastighetsförmedling med villkor att köpare av tomten sluter entreprenadavtal med Älvsbyhus, i detta exempel har vi valt husmodell EVA. I priset ingår totalentreprenad dvs inkl tomt, husmodell standardutförande, VA och elanslutningsavgifter.

Det behöver inte vara krångligt att köpa nyproduktion, Älvsbyhus tar hand om hela processen och ansvarar för husbygget, från grundläggning till färdigt hus. Den förhållandevis korta byggtiden som erbjuds gör att ni kan flytta inom ett år! Älvsbyhus erbjuder dessutom förmånliga betalningsvillkor, största betalningen sker först efter att huset har levererats.

Observera att de bilder som visas är ritningar och att huset ännu inte är uppfört! I den fakta som presenteras avseende byggnaden utgår man från exempelhus, dessa uppgifter är uppskattade och totalsumman kommer att variera beroende på de tillval du som slutgiltig köpare gör. Läs mer på www.alvsbyhus.se.

Kontakta gärna mäklaren om du vill veta mer!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vara