Östra Rönnäs Källvägen 5

Leksand, Leksands kommun Se på karta

1 285 000 kr

1 750 000 kr -27 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
108 m²
Biarea
65 m²
Tomtarea
1 387 m²
Byggår
1956
Energiklass
D
Driftkostnad
53 903 kr/år

Välkommen till en familjevänlig 2-plansvilla med praktisk källare med lugnt och skyddat läge, naturen runt hörnet och härlig utsikt över intilliggande åkrar och ängar. Favoritplatsen på sommaren är i uterummet där glimten av sjön Insjön glittrar i solen. Lättskött trädgård med plats för både barnens aktiviteter samt mindre odling.

Rönnäs är en aktiv by med härlig gemenskap och många aktiviteter. Här anordnas allt från det självklara midsommarfirandet till sill- och julfester, tipspromenader, kyrkbåtsrodd och gemensamma hundpromenader. På sommaren träffas man gärna vid någon av byns två badplatser, och varför inte passa på att stanna och köpa en svalkande glass vid "glasskiosken" på vägen dit. På vintern plogas dessutom bana på isen för skridskor, skid- och sparkåkning. Här finns naturen med svamp- och bärplockning och vandringslederna precis runt knuten.

Själva bostadshuset erbjuder mycket potential där entréplan består av utbyggd hall, kök och stort vardagsrum med utgång till uterummet. På övre plan finns möblerbar hall, som kan fungera som läshörna eller liten kontorsplats, äldre badrum samt tre sovrum. I källarplan erbjuds diverse praktiska utrymmen såsom matkällare, pannrum och äldre tvättstuga/badrum. Här nere finns dessutom ett extra rum/gillestuga. Mindre vidbyggt garage vid groventrén till källaren. Ett hus som med lite tid och kärlek har massor att erbjuda!

Perfekt boende både för förstagångsköparen, den lilla familjen eller som fritidshus.

Välkommen!

Läs mer hos mäklaren
Bostadsfoto: Christofer Cederberg, Husfoto
Svensk Fastighetsförmedling Leksand

Kontakta mäklaren

Åsa Danielsson

Svensk Fastighetsförmedling Leksand
Mäklare Åsa Danielsson, Svensk Fastighetsförmedling Leksand
0247-77 13 03