Ängsbackevägen 15

Lerbäckshult, Ängelholms kommun Se på karta

3 250 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
134 m²
Tomtarea
1 109 m²
Byggår
1973
Driftkostnad
34 267 kr/år

En riktigt fin fastighet i natursköna Lerbäckshult. Välskött villa med ett härligt ljusinsläpp och plats för hela familjen med öppen planlösning som ger trevliga sällskapsytor.

Modernt ljust kök, vardagsrum med kamin och tre sovrum, toalett, badrum och tvättstuga. Carport med elbilsladdare, förråd, vedförråd och rymlig uppfart. Här finns alla möjligheter att njuta av utomhuslivet på en stor härlig tomt. Dessutom erbjuder bostaden ett trädäck med växthus på framsidan med eftermiddag och kvällssol. På tomten finns en naturkälla som ger friskt gott vatten som porlar och leder ut i bäcken. På baksidan av huset finns en härlig helt skyddad trädgård och mysig trädkoja. Odlingen med pallkragar är inhägnad så rådjuren inte äter upp de goda grönsakerna. Här finns även ett alldeles eget blåbärssnår, smultron i massor och mängder med fina växter. Huset värms upp med bergvärme och luftvärmepump vilket är energieffektivt och skapar låga kostnader.

Här bor du i ett populärt område där permanentboende och sommargäster samsas i en skön mix. Det här är en plats där man njuter av lugnet och vackra omgivningar. Om somrarna, när andan faller på, tar man handduken med sig och cyklar ner till Västersjön. Perfekt för dig som vill bo på landet men samtidigt med rimliga avstånd till kommunikationer och service. Här kan du vakna till fågelkvitter och trädens sus, och ändå ta dig till jobbet enkelt med närhet till E6an. På området finns en gemensamhetsanläggning där du som boende har tillgång till bland annat pool, bastu, tennisbana, fotbollsplan och boulebana. En mycket uppskattad anläggning hos de boende!

Byn är belägen cirka två kilometer från Västersjön på Hallandsåsens sydsida strax utanför Hjärnarp, några kilometer från den halländska gränsen. I närheten finns mycket fina promenadstråk i härliga naturmiljöer bland öppna fält och blandskog med stora inslag av bok.

Med skog och fantastisk natur runt husknuten bor ni här i en idyll med det mesta som kan önskas. Kontakta mäklare Ulrika Sörensen för mer information. Varmt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Ängelholm

Kontakta mäklaren

Ulrika Sörensen

Mäklarhuset Ängelholm
Mäklare Ulrika Sörensen, Mäklarhuset Ängelholm
0709781919
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas