Lillkyrka Eka 19

Lillkyrka, Enköpings kommun Se på karta

4 995 000 kr

Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
73 m²
Biarea
26 m²
Tomtarea
2 553 m²
Byggår
1909
Driftkostnad
9 137 kr/år

Välkommen till denna utsökta fastighet utanför Enköping med egen privat brygga och strandområde med en fantastisk utsikt över Mälaren. Fastigheten har en generös tomtyta med 2553 kvadratmeter och med ett mycket förmånligt servitut ned till Mälaren. Fastigheten har en huvudbyggnad om 73 + 26 kvadratmeter med en övervåning som ger ett allrum och ett sovrum. Dessutom finns en gäststuga med fyra sängplatser och en ytterligare förrådsbyggnad som kan byggas om och inredas till ett större gästhus.

På fastigheten njuter du av fruktträd och en härlig utsikt mot Mälaren. Vidsträckt skogsmark bakom knuten som ger många långa strövstunder i skog och mark. Till fastigheten hör en mycket gedigen brygga (byggår 2011) om ca 40 meter ut i Mälaren. Bryggan är en underbar samlingsplats för sol, bad, mysiga fikastunder och middagar. Här kan man verkligen njuta av solen och utföra olika aktiviteter såsom kajakpaddling, vattenskidåkning och fiske mm.

Med egen båt kan man göra utflykter till fina öar i Mälaren och besöka olika städer såsom Strängnäs och Västerås. Avstånd med bil från Stockholm är ca 1 timme, Uppsala 45 minuter, Västerås 40 minuter Enköping 15 minuter Varmt välkommen och anmäl ditt intresse!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Enköping

Kontakta mäklaren

John Ekblad

Fastighetsbyrån Enköping
Mäklare John Ekblad, Fastighetsbyrån Enköping
070-4699770