Vibyn 18

Lindesbergs kommun Se på karta

3 895 000 kr

3 495 000 kr +11 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
138 m²
Tomtarea
1 357 m²
Byggår
2021

Ett högklassigt arkitektritat lösvirkeshus med genomgående påkostade materialval med underbar utsikt över Väringen!
Frövi har all nödvändig närservice och erbjuder även förskola, skola och idrottsplats. Smidig kommunikation med Örebro via tåg ca 15 minuter och med bil ca 18 minuter. I närheten finns badplats. Väringen erbjuder även ett fantastiskt gös-fiske.

Genomgående välplanerat med ljus och öppen planlösning. Kök och vardagsrum integrerar och är husets självklara samlingspunkt. Stora fönsterpartier som vetter mot innergården skapar en känsla av volym och ljus. Huset är totalt 138 kvm. Fiber är installerat med kat-6 nät till varje rum. En modern värmepump från Nibe med värmeåtervinning skapar ett trivsamt klimat och en låg förbrukning. Vattenburen golvvärme i hela huset för optimal komfort. Kommunalt VA inkopplat i huset.

Huset har påkostade materialval så som HTH kök av hög kaliber med Electrolux vitvaror i rostfritt och komposit bänkskiva. Masterbedroom som är rymligt med eget badrum. Badrum med inredning från HTH. Rikligt med spottar och smakfullt utvalda golv. Tvättstuga med tillhörande stor klädvård. Egen avdelning för barnen med två sovrum och eget badrum.
Stor tomt om drygt 1400 kvm!

Kontakta Lejon för vidare information om projektet!

Läs mer hos mäklaren
Lejons Mäkleri

Kontakta mäklaren

Erik Lejon

Lejons Mäkleri
Mäklare Erik Lejon, Lejons Mäkleri
0709992990