Du Rietzvägen 10

Lindö, Norrköpings kommun Se på karta

6 000 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
112 m²
Biarea
112 m²
Tomtarea
853 m²
Byggår
1981
Driftkostnad
51 500 kr/år
Antal besök
7 994
Dagar på Hemnet
16

Nu ges chansen att förvärva en trevlig enplansvilla med källare & pooldäck i västerläge i omtyckta Lindö! Villan från 1981 är välskött med sin underhållsfria tegelfasad, praktiska betongpannor på tak samt treglasfönster. Huset värms vattenburet via luftvattenvärmepump och fiber är indraget! Centraldammsugare (15m) finns.

Bostaden disponerar idag en trevlig planlösning med sociala ytor som kök och vardagsrum i vinkel på entréplan. Här finns tre rymliga sovrum samt helkaklat duschrum från 2002. Källarplan bjuder på en rymlig relaxdel med bubbelbadkar, dusch och bastu. Vidare finner ni praktisk groventré, tvättstuga, gästtoalett, dressing room, sovrum samt gillestuga som enkelt kan delas av i två delar med hjälp av skjutdörrar i glas, perfekt för barnen eller gästerna som stannar över!

Här finner ni en mysig trädgårdstomt om cirka 853 kvm med stor gräsmatta, träd och buskar. Tomten ramas vackert in av en häck. Här finner ni ett stort pooldäck i västerläge där ni kan njuta av solens strålar. Parkera gör ni praktiskt i garaget eller på uppfarten med plats för flera bilar.

Lindö är ett populärt och barnvänligt område med närhet till naturen, förskolor, skolor, idrottsarena, småbåtshamnen med restaurang, glasskiosk och minigolfbana samt matbutik.

Annonsen kommer att kompletteras med besiktningsprotokoll och enerigdeklaration så snart det är utfört!

Varmt välkomna att anmäla ert intresse!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping

Kontakta mäklaren

Johan Ahlén

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
Mäklare Johan Ahlén, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
0703-323302