Sormenvägen 42

Lindöberg, Vallentuna kommun Se på karta

4 995 000 kr

Budgivning pågår
Här erbjuds budgivning med BankID
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
120 m²
Tomtarea
381 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2000
Driftkostnad
37 729 kr/år

Öppen och luftig planlösning, ljuvlig takhöjd och påkostade materialval - villan på Sormenvägen är smakfullt renoverad med en äkta fingertoppskänsla som satt sin prägel på varje kvadrat. Nedre plan, bestående av sovrum, badrum med tvättdel, kök och vardagsrum är spatiöst där rymden ständigt gör sig påmind genom stora fönsterpartier i såväl väggliv som i tak, helglasade dubbeldörrar ut mot baksidans terrass, samt den härliga takhöjden i vardagsrummet med öppet upp till nock. Mot övre plan är det öppet, där två sovrum ryms med en WC i anslutning. Genom stora takfönster flödar ljuset in även på husets övre plan.

Mycket hjärta och själ har lagts i renoveringarna som gjorts i huset. Köket totalrenoverades 2018, stora badrummet på nedre plan renoverades 2020 då även frånluftsvärmepumpen byttes, ytskikten har genomgående fått sig ett lyft där vardagsrummet var det senaste som målades om i en harmonisk ton. Utomhus har huset beprytts med belysning som gör att villan stoltserar i området i skymning. Den stora terrassen med spabad, nytt glasräcke och med plats för många att samlas under pergolan, gör sig riktigt bra sommartid.

Ett stenkast bort finns Lindö Golfklubb med två 18-hålsbanor, Lindö Dal och Lindö Äng och en 9-hålsbana Lindö Park samt en korthålsbana med 9 hål. Några minuters promenad till toppmodernt Nordic Wellnessgym med bl.a gruppträning och padelbanor.

* Ca 23 minuters bilväg till Arlanda.
* Ca 5 minuters bilväg till Vallentuna centrum.
* Ca 1,3 km till bussarna som går frekvent till Vallentuna & Upplands Väsby. (Linje 660 samt 524)

Lycklig blir den som får äran att hitta hem i detta fina hus! Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Sofie Wiksborg för mer information.

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Vallentuna

Kontakta mäklaren

Sofie Wiksborg

Fastighetsbyrån Vallentuna
Mäklare Sofie Wiksborg, Fastighetsbyrån Vallentuna
070-779 88 94

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.