Aröd 253

Ljungskile, Uddevalla Se på karta

1 495 000 kr

1 595 000 kr -6%
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
70 m²
Biarea
25 m²
Tomtarea
1 511 m²
Byggår
1830

Vill du bo nära badsjö och härliga Ljungskile har du kommit rätt! Charmigt sommarhus anno 1839 på fastighet om 1511 kvm. Endast 600 m till bad i Kolbengtserödssjön och 1 km till Ljungskile centrum.

Nu är denna unika byggnad med nästan 200 års historia till salu. Karaktären, materialen och känslan från 1800-talet finns kvar. Bostaden erbjuder sovrum, kök, matrum, vardagsrum och toalett med dusch på entréplan. På övre plan finns ett sovrum och vindsutrymme.
Vedbod och redskapsbod med torrdass intill huvudbyggnaden.

- Fastigheten lämpar sig för avstyckning för den som önskar.
- Möbler kan övertagas av köparen om så önskas.
- Fastigheten är besiktad

I Ljungskile njuter du av närheten till skog och fjäll, hav och skärgårdsöar, båtliv och solglittrande vågor. Ät en bit god mat på närliggande restauranger eller spela golf på Lyckorna golfklubb.
Samhället har en historia som anrik och välkänd bad och kurort sedan slutet av 1800-talet. Idag är Ljungskile en expansiv ort med turism, näringsliv och handel. Kort pendlingsavstånd via E6:an till Göteborg och närheten till den Bohuslänska kusten lockar många. Att pendla från Ljungskile är enkelt då man tar sig vidare både norr och söder ut med täta kommunikationer via tåg & buss.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Uddevalla

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.