Andra radhusvägen 7

Lockebo, Jönköpings kommun Se på karta

2 800 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
120 m²
Biarea
59 m²
Tomtarea
368 m²
Byggår
1959
Driftkostnad
51 087 kr/år

Välkomna till detta härliga kedjehus i två plan med stor potential att bli allt det där man alltid önskat sig i ett hem. Här finns det gott om plats för hela familjen och huset erbjuder många möjligheter att njuta av tid tillsammans. Balkongen kan bli platsen för morgonkaffet, det inglasade uterummet kan bli tillflyktsorten under de kyligare kvällarna och poolen kan hamna i fokus när det kommer till både lek och nedvarvning. Som sagt, huset har något för alla.

Även invändigt bjuder huset på detaljer som ger det det där lilla extra. På entréplan välkomnas man in i hallen som sedan leder vidare in i köket med separat matdel. Från hallen når man sedan två sovrum som ligger på bekvämt avstånd ett halvt etage upp från entréplan, här uppe finns även badrum och gott om förvaringsmöjligheter. På entréplan finns ytterligare ytor i form av ett ombyggt garage som idag används som allrum. Ett perfekt tillhåll för barnen och ungdomarna eller kanske ett ordentligt TV-rum med plats för hela familjen.

Tar man sig ner till suterängplan finns här ytterligare ett allrum med plats för middagsdel. Rummet har ett fint ljusinsläpp tack vare de stora fönstren som vetter ut mot poolen och den lummiga trädgården. Vill man inte vara inne så är steget inte långt till varken uteplatsen eller det inglasade uterummet. Ytterligare ett halvt etage ner, återigen på bekvämt avstånd finns badrum med bastu, tvättstuga och pannrum.

Huset är beläget i ett lugnt och lummigt område. Här finns närhet till lekplats, skola och naturområden samt bra kommunikations möjligheter. Kort och gott ett optimalt kedjehus!

Bostaden är besiktigad, energideklarerat och försäkrad mot dolda fel.

Välkomna att kontakta mäklaren för mer information eller frågor.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Jönköping

Kontakta mäklaren

Martin Funck

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Jönköping
Mäklare Martin Funck, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Jönköping
0734-13 11 07