Skjutbanevägen 4

Löknäs, Värmdö kommun Se på karta

3 450 000 kr

Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
64 m²
Biarea
49 m²
Tomtarea
3 549 m²
Byggår
1966
Driftkostnad
22 787 kr/år
Antal besök
5 197
Dagar på Hemnet
28

Kontakta ansvarig mäklare för privatvisning.

Välkommen till denna väldisponerade minivilla med högt läge och sol hela dagen.

Ca 200 m från fastigheten finns badplats och båtbrygga med en båtplats som ingår till fastigheten.

Huset mäter totalt 113 kvm (64 kvm boarea + 49 kvm biarea) och står placerat med högt och ogenerat läge. Tomten mäter 3 549 kvm och har en blandad karaktär som innebär nivåskillnader, plana gräsytor, vackra planteringar och inslag av naturtomt med berghällar och träd. Helt nytt BDT-avlopp med ny slamavskiljare, in-drän biobädd, pumpbrunn och infiltrationsbädd. Tomten är fint belägen gränsande mot allmänning på lugn återvändsgata. På tomten finns även gästhus, förråd, parkeringsplats för flera bilar och ett tält där man kan ha 1 bil under tak.

Samfälligheten ordnar trevliga sociala aktiviteter som midsommarfirande, bryggpub etc. Området kännetecknas av klassisk skärgårdsnatur och man har aldrig långt till vatten på Vindö. Det är ca 1,5 km till busshållplats med bussar till Slussen.

Djurö/Vindö erbjuder flera mysiga skärgårdskrogar såsom Abborrkrogen, Humlan på rymmen, Motorverkstan och Sjöboden. Älskar ni glass finns nyöppnade Glassvillan med egentillverkad gelato. Från Sollenkroka brygga går båttrafik till bland annat Vaxholm, Möja och Stavsudda. För den hästintresserade finns Skafts gård som har ridskola. Det finns många badplatser runt om på Vindö.

Ca 1 mil från fastigheten ligger Djurö centrum med bland annat livsmedelsbutik, idrottshall, bibliotek, restauranger, vårdcentral och tandläkare. Här hittar ni även Djurö skola med årskurs F-9 och förskolorna Djurhamns och Djurskutans förskola. Ni kan också besöka Vita Grindarna som erbjuder en fin strand, minigolf, beachvolley, boule, café och restaurang.

Det här är ett perfekt boende för er som vill bo nära skärgården men som inte vill göra avkall på närhet till alla bekvämligheter.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Värmdö

Kontakta mäklaren

Peter Sundqvist

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Värmdö
Mäklare Peter Sundqvist, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Värmdö
070-1627085