Strandvägen 158 och Strandvägen 160

Lomma - Gamla delen, Lomma Se på karta

Pris saknas

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
124 m²
Biarea
24 m²
Tomtarea
1 603 m²
Byggår
1897
Antal besök
20 918
Dagar på Hemnet
21

SISTA DAG FÖR ANBUD 2021-07-02 kl. 12.00 - Unikt tillfälle att förvärva två fastigheter på ett av Lommas absolut bästa läge. I första raden på Strandvägen mot havet och stranden har man fri havsutsikt mot väster ut över sundet mot Malmö och Köpenhamn. Sammanlagd tomtyta om ca 1600 kvm med möjlighet att förädla och utveckla befintlig byggnad till något unikt och personligt. Fastigheten är bebyggd med en äldre tegelvilla som varit uppdelad i två enheter som ett parhus. Huset/husen har ej varit bebott på flera år och kräver omfattande renoveringsarbeten. Förutom huvudbyggnad finns ett gammalt brygghus som har fungerat som förråd. I anslutning till brygghuset ligger ateljé med högt till tak och stora fönsterpartier för maximal utsikt och ljusflöde. Vidare ligger det gamla hönshuset som kan fungerar som ett annex. Då fastigheterna ligger under Lomma kommuns bevarandeplan måste man ta hänsyn till hur byggnaden är utformad samt inte göra större förändringar på utseendet av fasaden ut mot Strandvägen. Eventuell utbyggnad får ske ut mot väster och trädgårdssidan.

För detaljer gällande bygglov och bevarandeplan se "detaljplan 157" samt "Kulturmiljöprogram Lomma Kommun" sid 52 under dokument och länkar, alternativt kontakta Lomma kommun.

Försäljningen kommer att ske med anbudsförfarande. Efter visningstillfällena har intresserade spekulanter fram till 2021-07-02 kl.12.00 att skriftligen inkomma med bud och kontaktuppgifter till ansvarig mäklare med eventuella intagna villkor. Anbuden kommer öppnas tillsammans med säljaren som i sin tur väljer till vem och till vilket bud som fastigheten ska säljas till (fri prövningsrätt). Anbuden skickas antingen per post till Bjurfors Lomma, Att: Erik Dahlgren, Kajgatan 30, 234 39 Lomma - märk brevet med Strandvägen 158/160 alt. att ni mailar till [email protected] och märker mailet med "Anbud Strandvägen 158/160" i ämnesraden.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Lomma