Lörbyvägen 371-10

Lörby, Sölvesborg Se på karta

2 600 000 kr

Visa bud
Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
118 m²
Biarea
8 m²
Tomtarea
8 927 m²
Byggår
1992
Driftkostnad
43 246 kr/år
Antal besök
10 770
Dagar på Hemnet
28

Med öppet och trivsamt läge i fin lantmiljö ligger denna tilltalande fastighet med vackert gästhus med 2 moderna lägenheter samt tillhörande Spa avdelning och dubbelgarage.

Ett härligt ställe anpassat för antingen den stora familjen, generationsboende eller som uthyrningsverksamhet då det finns flera lägenheter med både badrum och kök. Genom uthyrningsverksamhet har man möjlighet att finansiera sitt eget boende.

Boningshus är på ett plan och erbjuder ett modernt och rymligt hus med stort kök och tillhörande matplats, vardagsrum med vacker täljstensugn, badrum med torktumlare/tvättmaskin, 3 sovrum samt tvättstuga och förråd. Vattenburen värme. Centraldammsugare. Kommunalt vatten och avlopp. Fiber förberett men ej anslutet.

Gästhus: På tomten har en stor länga omvandlats till ett bekvämt gästhus med avlopp/ vatten och Spaavdelning. Detta gjordes 2017 av byggfirma.
Gästhuset har en total boyta på 69 m2. Spa/gym delen är på ytterligare 21 m2.
Plan 1 på gästhuset består av en lägenhet med allrum/sovrum, kök och badrum. Den andra delen av Spaavdelning med gym och badrum. (Bastu ingår ej i köpet).
På plan 2 finns ytterligare en rymligt lägenhet med allrum, sovrum, badrum, kök.

På tomten finns brunn för bevattning.

Huset är besiktigat av OBM. Besiktningsprotokoll, energideklaration kan laddas ner om du klickar på Fakta & Dokument.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sölvesborg