Blåsåsvägen 8

Lunde, Kramfors kommun Se på karta

285 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
100 m²
Tomtarea
1 130 m²
Byggår
1936
Driftkostnad
20 995 kr/år

4 rok på 100kvm i mysiga Lunde. Hemmet är fördelat på två plan med kök, toalett och vardagsrum på nedre plan och på övre planet finner ni tre sovrum samt dusch/WC. På tomten finns carport, verkstad, förråd och vedbod.

Lunde är ett naturskönt och lugnt villaområde alldeles intill Ångermanälven. De flesta fastigheterna är permanentboende men här finns även en hel del fritidshus. Området är omtyckt då det finns ett fint friluftsliv med närhet till skog, vatten, fiske, båt och bad. Här finns även ett rikt kulturliv bl.a av den kulturhistoriska Sandöbron som finns här och genom de K-märkta byggnader som blivit minnesmärken efter de omtalade händelserna i Ådalen 1931.

Vi lever i en tid då vi tvingas distansera oss mot vår vilja. Detta ställer även krav på oss som mäklare. På så sätt kan vi erbjuda de som just nu kanske inte vågar eller har möjligheten att gå på visning att ändå få en känsla för de hem vi förmedlar – digitalt, tryggt och säkert när de själv önskar, vart de än befinner sig. Kika gärna in i huset via våran digitala scanningtjänst Hoome view, där du kan gå runt i huset via din smartphone eller dator.

Där du trivs, där är ditt hem.
Välkommen hem till Blåsåsvägen 8!

Läs mer hos mäklaren
Hoome Mäkleri

Kontakta mäklaren

Rasmus Israelsson

Hoome Mäkleri
Mäklare Rasmus Israelsson, Hoome Mäkleri
0703600396