Lyckornavägen 40

Lyckorna, Uddevalla Karta & restider

1 975 000 kr
Villaicon_villa_inactive

Med ett fint läge på återvändsgata finner du denna charmiga och originella 1,5-plans villa med källare. Bra beläget med en insynsskyddad tomt. Bostaden har stort renoveringsbehov vilket gör att du har all möjlighet att skapa ditt drömhem.

På framsidan av huset är det soligt sydostläge. Här finns en stenlagd uteplats samt gräsmatta och baksidan präglas av naturtomt i olika etage. På tomten finns även ett enklare uthus. Vidare in till bostaden finner du hall, kök, balkong, vardagsrum och ett badrum. På övre plan samsas två sovrum, toalett och balkong. Vidare ner till källarplanet finner du tvättstuga, förrådsutrymmen och garaget.

I närområdet ligger bland annat restauranger, caféer, livsmedelsbutiker, pizzerior, vårdcentral och bibliotek. Ljungskile har ett rikt förenings- och kulturliv och för skaldjursälskaren bör bland annat den uppmärksammade Musselbaren testas. Vill ni ta er ett salt dopp har ni flera olika badplatser att välja bland. Mycket nära till Lyckornas fina golfbana och Lyckorna Brygga. Dessutom strategiskt beläget med pendlingsavstånd till bland annat Göteborg, Stenungsund, Trollhättan, Uddevalla och flertalet kuststäder. Utmärka pendlingsmöjligheter i form av tåg, buss och bil.

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Friliggande villa
Boarea
106 m²
Biarea
80 m²
Tomtarea
1 370 m² tomt
Antal rum
4 rum
Driftkostnad
28 663 kr/år
Byggår
1912 / 1975
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Lyckornavägen 40 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
1 975 000 kr
Driftkostnad
28 663 kr/år

Statistik

9 053
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 19 dagar sedan, den 10 februari 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Guider & Tips