Avradsberg 203

Malung, Malung-Sälens kommun Se på karta

425 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
88 m²
Biarea
90 m²
Tomtarea
2 412 m²
Byggår
1954
Driftkostnad
19 897 kr/år

Välkommen till Avradsberg!
Här finner man denna 50-tals villa med boyta om ca 88 kvm. Huset välkomnar med en veranda, vidare på entréplanet finns det kök, badrum, tre sovrum och ett allrum. Källarvåning om ca 90 kvm erbjuder gott om plats för förvaring genom bl.a. 3 förrådsrum, tvättstuga och pannrum. Här finns det även en vedeldad bastu. Byggnaden uppvärms genom bergvärmepumpen som bidrar till lägre driftkostnader. På tomten finns det även en förrådsbyggnad, vedbod med carport och hundgård. Avloppet är enskilt med tre enkammarbrunnar. Vatten finns från en djupborrad brunn. Till fastigheten hör en trädgårds/naturtomt om 2.412 kvm, beväxt delvis med träd och buskar.
Fastigheten är belägen i Avradsberg, väster om Kvien-sjön, ca 38 km söder om Malung. Mer information om objektet finns att läsa i försäljningsprospektet under ”Dokument och länkar”

Fastigheten var obebott under senaste åren. Säljaren är ett dödsbo och en generell friskrivningsklausul kommer att tas med i köpekontraktet.

En virtuell visning till fastigheten återfinner Ni genom att klicka på "Läs mer hos mäklaren" nedan och länken "virtuell visning" på vår hemsida!

Läs mer hos mäklaren

Kontakta mäklaren

Mats Sandbäck

Sandbäcks Affärsbyrå AB
Mäklare Mats Sandbäck, Sandbäcks Affärsbyrå AB
0280-13235