Gottlösa midgård 1

Mantorp, Mjölby Karta & restider

3 295 000 kr
VillaVilla

Äntligen ges chansen att förvärva ett modernt, lantligt boende endast 3 minuter från E4:an och ytterligare ca 15 minuter till Linköping!!
Gottlösa Midgård 1 är den perfekta familjevillan med ett fantastiskt läge och milsvid utsikt över åkrarna. Här bor man med friheten på landet, stort dubbelgarage med förrådsdel, rymligt kallgarage/kallförråd med snickeridel i en verklig lantidyll. Välkommen att se för er själva och uppleva känslan av att komma hem!

Villan på 123 kvm fördelas på 4 rum och kök med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Köket är välutrustat och rymligt med ett tillhörande burspråk vilket gör att man får plats med ett stort matbord. Vardagsrummet är ljust och med högt i tak ändå till nock samt med en stämningshöjande täljstenskamin som värmekälla. Via vardagsrummet når man husets mycket inbjudande uterum med ett fantastiskt västerläge och skjutbara glaspartier som enkelt öppnas upp och inbjuder till långa sommarkvällar. Uterummet är ca 30 kvm som ej är inräknat i boarean om 123 kvm. Villan erbjuder även tre sovrum varav ett föräldrasovrum med två skjutdörrsgarderober, två helkaklade våtrum varav ett med badkar och det andra med duschkabin. Via groventrén når man husets tvättstuga utrustat med tvättställ, tvättmaskin och torktumlare samt ett intilliggande förråd. Hela villan har genomgående vattenburen golvvärme.

Det tillhörande dubbelgaraget om ca 90 kvm (exkl. kallgarage) är mycket rymligt där du enkelt ställer in två bilar och även har plats för mycket annat. Garaget är uppvärmt via vattenburen golvvärme och innehar även två förråd varav det ena med en kaklad del med en grovtvättmaskin. Ytterligare är garaget tillbyggt med ett kallgarage med tillhörande snickeridel och vedförråd mot baksidan.

Den stora tomten om 6 529 kvm är mycket välskött med gräsmattor, plattlagda gångar, en trädgårdsdamm samt staket som inramar hela fastigheten. På tomten finns gott om plats för att uppföra ett växthus, bygga pool eller liknande.
Här bor man med närhet till skolskjuts till Vetaskolan i ett barnvänligt område.
Välkommen att höra av er till ansvarig mäklare för mer information!

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Friliggande villa
Boarea
123 m²
Biarea
30 m²
Tomtarea
6 529 m² tomt
Antal rum
4 rum
Driftkostnad
21 820 kr/år
Byggår
2003
Räkna på boendet
  • Sön 28 okt kl. 14:30–15:00 Spara
    Välkommen på visning! Anmäl gärna för att få kontinuerlig information.
  • Tis 30 okt kl. 18:00–18:30 Spara
    Välkommen på visning! Anmäl gärna för att få kontinuerlig information.
Visningsinformation

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Gottlösa midgård 1 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
3 295 000 kr
Driftkostnad
21 820 kr/år

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

4 926
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 5 dagar sedan, den 15 oktober 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips