Kommande

Höstvägen 6

Marby, Norrköpings kommun Se på karta

4 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
102 m²
Tomtarea
1 229 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2011
Driftkostnad
16 793 kr/år
Kommande

Söker du ett boende där du vill ha mer natur, hav och skog, erbjuds du nu denna pärla med optimalt läge tio minuter från Norrköping. Fastigheten har en trädgård med fina möjligheter för odling, bra läge för olika slags rekreation och möjlig tillgång till båtplats i småbåtshamnen. För den golfintresserade så ligger Bråvikens Golfklubb ca 4 km från fastigheten.

På den insynsskyddade och mysiga baksidan, med direktutgång från vardagsrummet, har du ett spabad och en inbjudande altan med sol från tidig morgon till sen kväll.

Interiört präglas huset av ljusa kulörer som gör det trivsamt och mysigt. När du kliver in möts du av en ljus entré, där du till vänster hittar matplats och kök, som tillsammans med vardagsrummet bildar en öppen planlösning. Sällskapsytorna, med fönster både mot framsidan och den lummiga baksidan, ger ett fint ljusinsläpp. Här finns även en braskamin för regniga dagar. Utöver vardagsrummet finns tre sovrum samt ett badrum. Exteriört har du en stor gräsmatta som utgör den främre delen av tomten, där uppfarten erbjuder möjlighet för parkering av flera bilar, eller en framtida carport.

Med endast några hundra meters promenad till Bråviken är det bara att hoppa i tofflorna och traska ner till badklipporna.

Varmt välkommen att anmäla ert intresse.

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Norrköping

Kontakta mäklaren

Christoffer Rindstål

Fastighetsbyrån Norrköping
Mäklare Christoffer Rindstål, Fastighetsbyrån Norrköping
073-392 28 46

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas