Kommande

Klevsgatan 8

Mårdaklev, Svenljunga Se på karta

Pris saknas

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
109 m²
Biarea
63 m²
Tomtarea
1 496 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
1954
Driftkostnad
37 350 kr/år
Kommande

Nu har vi nöjet att presentera ännu ett hem i Mårdaklev, med adressen Klevsgatan 8. Här ges möjligheten att förvärva denna 1½- plans villan med källare i hjärtat av byn intill ett mysigt skogsparti. Fastighetens trädgård är något som nuvarande ägare förvaltat väl och lagt otaliga timmar i, så är du odlingsintresserad kan du se fram emot årstiderna som nu väntar! Dessutom finns ett tillhörande uthus uppfört med gott om plats för förvaring.

Interiört erbjuds ett entréplan med en tilltalande planlösning där man kommer runt alla de sociala rummen, vilket gör att dessa ytor samspelar med varandra på ett trivsamt sätt. Rummen inkluderar kök, badrum, vardagsrum med matsalsdel i vinkel samt ett uterum i söderläge. Hemmets andra våning inrymmer två stora sovrum, en toalett samt bra förvaringsutrymmen. Här har det dock en gång i tiden funnits tre sovrum, så det finns alla möjligheter att sätta upp en vägg att skärma av för ytterligare ett sovrum. Väl nere på källarplanet möts man av en passage som leder vidare till sedvanliga källarutrymmen som matkällare, pannrum, tvätt- och torkrum samt garage.

Mårdaklev är ett mindre samhälle i södra delen av Svenljunga kommun där ån Ätran slingrar sig vackert genom byn. Här erbjuds bland annat förskola samt grundskola upp till årskurs 6, men också flera aktiva föreningar för alla åldrar som binder samman gemenskapen vilket gör att både barnfamiljer och äldre trivs. Här bor man omgiven av naturskön miljö och har tillgång till fina gångstråk både på asfalt, ängar och skog. Orten gränsar till Hallands län, så Västkusten nås på lagom avstånd. Blir man sugen på shopping nås det gula varuhuset Gekås på ynka 20 minuter. Närmsta matbutik finner du i Kalv på 7 kilometers avstånd.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Svenljunga

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.