Hedlandet Ekbacka 4

Mariefred, Strängnäs kommun Se på karta

11 900 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
150 m²
Tomtarea
1 237 m²
Byggår
2006
Energiklass
D
Driftkostnad
13 398 kr/år

Med högt ostört läge och en makalös panoramautsikt över Mälarens glittrande vatten och Mariefreds pittoreska stadskärna ligger denna synnerligen stilfulla enplansvilla. Här slås du omgående av den omedelbara sjökontakten och de enastående vackra vyerna. På det stora trädäcket kan midsommarlunchens långbord dukas upp med den ljuvliga utsikten som inramning. Här erbjuds även en oslagbar kvällssol med solnedgången bakom Gripsholms Slott som en sprakande final på sommarens grillkvällar. Trädäcket utgör också en underbar plats för rofyllda stunder i solstolen, där man vilsamt kan blicka ut över inloppet mot Mariefred och båtarnas färd in mot hamnen. Samma strålande vyer kan avnjutas inifrån husets spatiösa sociala ytor där de stora skjutbara glaspartierna skapar en fantastisk kontakt med Mälaren och de natursköna omgivningarna.

Husets eleganta arkitektur erbjuder en ljus och luftig atmosfär med gott om plats för stora sällskap när tillfället så kräver. Den centralt placerade eldstaden sprider trivsel och värme i höstmörkret. Påkostat kök med nya vitvaror och bänkytor i snygg komposit. Köksön utgör en naturlig samlingsplats för trevligt mingel med vännerna när maten tillagas. Magnifikt master bedroom med eget badrum med bastu, badkar och dusch och stora skjutdörrar ut till trädäcket där det inbjudande spa-badet står redo för avkopplande stunder.

Högst uppe på tomten tronar det läckra vinterbonade gästhuset - utmärkt för långväga gäster eller tonårsbarnen. På tomten finns även ett gediget växthus med gott om plats för egen odling. Solcellerna på taket och den nya effektiva bergvärmepumpen ger värdefull energibesparing och bidrar till ett ekonomiskt boende. Fiber. Laddstationer för två elbil. Strax nedanför huset finns bryggan med badstege och egen båtplats med y-bommar - perfekt när man vill börja sommardagen med ett uppfriskande dopp följt av en trevlig båtutflykt på Mälaren.

Endast ca 7 minuters bilresa till Läggesta station och därifrån tar tåget in till Stockholm ca 38 minuter. Tar du bilen hela vägen till Stockholm tar resan ca 45 minuter. Mariefreds stadskärna med skolor, förskolor, restauranger, butiker, caféer, golfbana och allt annat den charmiga småstadsidyllen har att erbjuda finns ca 10 minuter bort med bil.

Välkommen att kontakta mäklaren för visning och mer information om detta synnerligen sjönära boende!
Fastighetsmäklare Linda Sköld 072-066 15 78

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Mariefred

Kontakta mäklaren

Linda Sköld

Svensk Fastighetsförmedling Mariefred
Mäklare Linda Sköld, Svensk Fastighetsförmedling Mariefred
+46720661578

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.