Soldatvägen 6

Mariestad, Mariestad Se på karta

1 095 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
99 m²
Biarea
62 m²
Tomtarea
1 409 m²
Balkong
Ja
Byggår
1951
Energiklass
C
Driftkostnad
26 435 kr/år

Varmt välkomna till Soldatvägen 6 här i trevliga och barnvänliga Lugnås!

På Soldatvägen 6 välkomnas du av en inbjudande och väl tilltalande 1,5 plans villa med en boyta om 99 kvm + källarplan 62 kvm att trivas på. Här erbjuds ett hemtrevligt boende med sociala och optimalt planerade ytor. Boytan fördelas på härliga 4 rum och kök samt källarplan med gillestuga, badrum, tvättstuga, matkällare, pannrum/ verkstadsdel och förrådsutrymmen. Hör på Soldatvägen 6 är flertal omfattande renoveringar redan utförda såsom tak, fönster och bergvärme.

Huset är beläget på en härlig och välskött trädgårdstomt om 1 409 grönskande kvadratmeter som bjuder in till stora lummiga gräsytor med bland annat fruktträd, hallonland, blomsterbädd samt härlig odlingsmöjligheter för den som önskar. Trädgården är barnvänlig och lämpas väl för både stora och små. Bilen kan du enkelt parkera i garaget med gjuten platta och indragen el eller på den stenlagda uppfarten. På fastigheten finns också praktiskt redskapsbod.

Lugnås med sitt fantastiska läge erbjuder närhet till barnomsorg, skola och goda kommunikationsförbindelser. Petterssons chark, E3 barens restaurang samt pizzeria och livsmedelsbutik finns på behagligt gångavstånd.

Med kortare pendlingsavstånd når du både Mariestad och Götene , du behöver därför inte färdas långt för att nå mataffärer, restauranger, caféer och annat närservice. På ca 30 minuter nås också Skövde, Lidköping och Skara.

Vi ses på visningen!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Mariestad