Sundsören 166

Mariestad, Mariestads kommun Se på karta

3 295 000 kr

3 695 000 kr -11 %
Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
70 m²
Biarea
20 m²
Tomtarea
1132 m²
Byggår
2019
Driftkostnad
13 025 kr/år

Välkommen till detta sommarparadis vid Vänern som man både kan utnyttja som sommar- och permanentboende. Sundsören är beläget bara några minuters bilfärd från Mariestad och är ett exklusivt fritidshusområde precis vid Vänern. Här erbjuds 2 nyproducerade hus i absolut toppskick som binds samman med ett stort trädäck. Båtplatser finns att hyra i närheten som gör det möjligt att ta er ut till Mariestads fantastiska skärgård på några minuter.

Läget i Sundsören lämnar ytterst lite att önska för er som söker en sommarbostad alt permanentboende med lugn, bad, båtliv och härlig natur. Här kan du glömma renoveringsprojekt och byggdamm och istället fokusera på att koppla av och njuta av denna fantastiska stuga vid Vänern. Starta dagen med ett dopp från en av Mariestads finaste sandstränder eller ta båten ut på sjön och lura någon av Vänerns alla fiskar. Här finns bra bestånd av abborre, gös, lax, öring och gädda. Morgonkaffet kan man njuta på det stora trädäcket som går runt huset, här erbjuds sol hela dagen och kvällen. Lunchen spenderas bäst på närliggande badstrand eller ute på Torsö där man kan njuta av vacker natur och fina badplatser. Middagen görs vid grillplatsen där kvällen kan spenderas vid lägerelden och här finns också möjlighet att njuta av ett värmande bad i jacuzzin.

Huset är gediget byggt och har genomtänkta lösningar som skapar en känsla av kvalité. Huset kan både utnyttjas som sommarbostad samt året runt hus. Huset har flertal sovrumsmöjligheter samt ett gästhus med eget badrum, vilket är skönt om man får besök av släkt och vänner. De fina ytskikten bidrar i hög utsträckning till känslan av att det här är ett modernt hem där man inte har kompromissat med vare sig kvalitet eller design. Huset har exklusivt badrum med golvvärme, inrett med vacker marmorklinker, industriduschvägg, kommod och tvättmaskin samt kvalitetskök från Marbodal med vacker stenbänksskiva. Här bor du stilrent och modernt på en yta om 70 kvadratmeter. Här finns gott om sociala ytor för dig och dina närmaste att umgås på.

Huset står på en lättskött och rogivande trädgårdstomt med välskött gräsmatta och många soltimmar. Fastigheten ramas in av vacker gärdsgård från Jämtgärdsgård som gör Skansens gärdsgårdar. Här finns även ett modernt, nybyggt och välplanerat attefallshus med modern utrustning, eget badrum med dusch och egen altan. Utöver det har huset en stor, underbar och mysig altan med trädäck, grillplats och jacuzzi.

Sundsören är ett mycket populärt fritidshusområde i Mariestad. Här finns exempelvis en av Mariestads finaste badstränder inom gångavstånd och båthamn och restaurang Brygghuset ligger en kort promenad bort. Här på Sundsören 166 har du dessutom Mariestad och Sjötorp med Göta Kanal en kort bilresa från bostaden.
Välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Mariestad

Kontakta mäklaren

Pär Åkerström

Svensk Fastighetsförmedling Mariestad
Mäklare Pär Åkerström, Svensk Fastighetsförmedling Mariestad
+46707716691

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.