Rude 119

Matfors, Sundsvalls kommun Se på karta

1 750 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
125 m²
Biarea
20 m²
Tomtarea
1 587 m²
Byggår
1909
Driftkostnad
44 986 kr/år

Välkommen till detta charmiga hem i populära Rude!

Äntligen finns möjligheten att förvärva ett hem i vackra Rude, här finns ett nytt vattenburet golvvärmesystem med luft/vattenpump. Stort fristående garage på nästan 60 kvadrat, perfekt för er med stort motorintresse, här finns även en stor altan från 2020 mot den grönskande trädgårdstomten, där en del är inglasad.

Innanför entrén till bostaden finner du hallen som leder till entréplans samtliga utrymmen. Det fräscha köket från 2014/2015 har ett modernt uttryck med de fina luckorna och bänkskivan med gott om avlastningsyta. Vitvarorna består av en spis, ugn, kyl och frys i full storlek, fläkt samt diskmaskin. Här finns en separat matrumsdel med matgrupp och plats för 4-6 personer. Fiber finns indraget.

Här bor man ett stenkast från både Vattjom och Matfors med alla dess bekvämligheter. Här finner man ett boende med närhet till trevlig natur och andra finesser som området har att erbjuda. Via en kort bilfärd från bostaden finner E14 som tar dig vidare in till Sundsvall, du tar dig från bostaden till Sundsvall centrum via 20 minuters bilfärd. Närhet till Rudetjärnen för bad och fiske.

Där du trivs, där är ditt hem.
Välkommen hem till Rude 119!

Läs mer hos mäklaren
Hoome Mäkleri

Kontakta mäklaren

Rasmus Israelsson

Hoome Mäkleri
Mäklare Rasmus Israelsson, Hoome Mäkleri
0703600396

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.