Mjöhultsvägen 522

Mjöhult-Jonstorp, Höganäs Se på karta

2 895 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
101 m²
Tomtarea
818 m²
Byggår
1900
Driftkostnad
28 910 kr/år
Antal besök
6 625
Dagar på Hemnet
4

Bland gula rapsfält och 100 år gamla ekar, ligger denna svarta bodröm. I utkanten av Höganäs stad, någonstans mitt emellan Jonstorp och det lilla samhället Mjöhult, finner vi denna guldgruva. Fastigheten har under de senaste 5 åren genomgått en totalförvandling där familjens tydliga vision var att skapa ett modernt men minimalistiskt hem med inslag av de gamla tidstypiska attributen från det 120 år gamla huset.

I takt med att familjen utökades byggde man ut och byggde om villan. Tillbyggnaden, som utgör ca 22 kvm, byggdes ihop med bostadens garage och förråd för att harmonisera med resten av fastigheten. Insidan fick en mer råare look med slipat betonggolv, putsade väggar och stora härliga fönster. En kombination som verkligen gifter sig med den annars bevarade charmen från husets byggnadsår.

Väl inne i huset möts vi av en ombonad och otroligt smakfull känsla. Det läckra brädgolvet som möts av den rustika betongen är magisk. I den nya delen finner vi en lagom stor tvättstuga inrett med vit skåpsinredning samt ett helt fantastiskt badrum om ca 12 kvm med både dusch och badkar. Bostadens kök har en modern touch inrett i en beige/brun nyans som möts av svarta och rostfria detaljer. Från köket diskar man med obruten utsikt över omgivningarnas vackra fält och bostadens fantastiska trädgård precis utanför. I anslutning till köket finner vi ett trivsamt vardagsrum, lagom stort för hela familjen. Genom två skjutdörrar, i industriell stil, når man bostadens master bedroom som erbjuder gott om förvaring genom 5 stora garderober.

Plan två är lika sött som det vackraste av alla dockhus. Här uppe bor idag två prinsessor i var sitt rum samt ett mindre allrum för gemensam lek.

Parkera bekvämt på den stora grusade uppfarten eller i bostadens garage som rymmer en stor familjebil. Tack vare husets placering är det omgärdat av två stora trädgårdar, båda perfekta för leksugna barn och stora sällskap. Här finns något för alla! Husets framsida erbjuder dels en större gräsmatta men även en del med snygg singel. Tomtens baksida är en fröjd för barnen. Här finner vi bland annat en liten lekplats med rutschkanor, klätterställning, gungor och en stor gräsmatta. Längs med stora delar av huset finner vi även ett härligt trädäck med sol stora delar av dagen. Som om detta inte vore nog finner vi även ett härligt växthus för den odlingsintresserade.

Låter huset intressant? Varmt välkomna att boka en tid för visning med ansvarig mäklare!

Läs mer hos mäklaren
3Etage i Höganäs AB

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.