Sångarleden 21

Mjölby - Östra, Mjölby Se på karta

2 895 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
95 m²
Biarea
95 m²
Tomtarea
751 m²
Byggår
1967
Driftkostnad
40 857 kr/år
Antal besök
3 026
Dagar på Hemnet
8

VÄLKOMNA TILL TRIVSAMMA SÅNGARLEDEN 21

Här lockar ett gediget och välskött hem med en trevligt anlagd trädgårdsmiljö med fina möjligheter för den trädgårds- och odlingsintresserade. Vad sägs om 10 olika äppelsorter, körsbärsträd, jordgubbar, smultron, fläder och vinbär och som pricken över i ett inglasat uterum i söderläge som fungerar perfekt som både uterum och växthus?

Interiören är mycket funktionell och bjuder bland annat på tre bra sovrum, ett helkaklat badrum, praktiskt kök med utgång till den inglasade altanen, ett vardagsrum med öppen spis och en rymlig källare med både allrum, arbetsrum/gästrum, tvättavdelning, dusch, bastu, WC och allmänt fina förvaringsutrymmen samt verkstadsdel. Fiber är anslutet och huset värms smidigt upp med fjärrvärme.

Vidare bjuder fastigheten på ett garage, en carport samt extra parkering på den asfalterade infarten. Fiber finns och huset värms smidigt upp med fjärrvärme.

Här bor ni med närhet till nyanlagd lekplats, skogen och all annan service som kan underlätta i den annars så stressiga vardagen. Inom närområdet finns flera skolor och förskolor. Stadskärnan når ni på några minuters cykeltur och likaså tåg- och pendelstationen som förenklar pendlingen till närliggande städer.

Varmt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mjölby

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
  • 10
    maj
    Mån 10 maj kl. 17:00–17:30
    Anmälan krävs via mäklarens hemsida. Under rådande omständigheter endast bokade sällskap. Max 2 personer per sällskap.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.